Πάτρα – Γρηγόρης Λέων : Η νέα ανάρτηση φωτιά   – Έχω πολλά ερωτηματικά για την αμέλεια

Πατρα :Σε νέα ανάρτηση φωτιά προχώρησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα

Νέο «λάδι στη φωτιά» σχετικά με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα έριξε με ανάρτησή του ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων καθώς είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν τα ευρήματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας οι οποίες, όπως εξηγούσαν ιατροδικαστικές πηγές στο Newsbomb.gr, «θα δείξουν τον δρόμο στην υπόθεση».

«Εύρημα στην πρώτη υπόθεση: «Δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα». Εύρημα στη δεύτερη υπόθεση: «μικρή λύση της συνέχειας του στοματικού βλεννογόνου» έγραψε ο Γρηγόρης Λέων στην ανάρτησή του παραθέτοντας και τη σχετική βιβλιογραφία.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Η συμπεριφορά της μητέρας μας δείχνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά

Αυτό που θέλει να υπενθυμίσει η συγκεριμένη ανάρτηση είναι ότι καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι θεράποντες ιατροί γιατί υπάρχουν λίγα περιστατικά ανά τον κόσμο» εξήγησε το πρωί της Τρίτης ο κ. Λέων μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο ίδιος σημείωσε σύμφωνα με το newsbomb.gr ότι «κρατάω πολλά ερωτηματικά για την αμέλεια, προσπαθούμε να δούμε αν υπάρχει παρέμβαση». «Έχουμε πάρα πολύ υλικό. Είναι ευτύχημα ότι τα δύο παιδιά έχουν νοσηλευτεί από εξαιρετικά νοσηλευτικά κέντρα. Έχουμε μια μάνα που μας έχει περιγράψει την όλη διαδικασία. Όλα αυτά θα αποδώσουν με σιγουριά αποτέλεσμα» πρόσθεσε ο ιατροδικαστής.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Το ρεπορτάζ του Φως στο Τούνελ που δεν βγήκε στον αέρα

Εξηγώντας ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας ο Γρηγόρης Λέων είπε ότι «δεν είναι μόνο να βρούμε το τι έχει συμβεί, αλλά να αποκλείσουμε και το τι δεν έχει συμβεί». «Στο τρίτο περιστατικό προκύπτει από τις τοξικολογικές εξετάσεις ότι δεν υπάρχει κάποια παθολογία, αλλά πάμε να εξαντλήσουμε ότι δεν υπήρχε κάποιο φάρμακο, άρα ψάχνουμε να βρούμε αν κάποια φάρμακα που ήταν παραπάνω από το φυσιολογικό να προκάλεσαν το θάνατο», σημείωσε, εξηγώντας πως «τότε θα πάμε σιγά σιγά στη λύση του μυστηρίου».

Δήλωσε πως, «όλες οι μέχρι τώρα εξετάσεις και στα τρία παιδιά έχουν αποκλείσει να υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα» και πρόσθεσε πως «προσπαθούμε να δούμε αν όντως υπάρχει παρέμβαση, αποκλείοντας κάθε ερωτηματικό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close