Πάτρα: Η αναζήτηση της Ρούλας στο σεμινάριο εγκληματολογίας λίγες μέρες πριν τη σύλληψή της

Πάτρα: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς λίγες μέρες πριν τη σύλληψή της Πισπιρίγκου ,η ίδια έκανε  αναζήτηση για σεμινάριο εγκληματολογίας 

Σεμινάρια εγκληματολογίας φέρεται να είχε παρακολουθήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγες ημέρες πριν την σύλληψή της, αλλά και μετά τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Το Έγγραφο που καίει την Πισπιρίγκου για την κεταμίνη στη Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το Mega στο σεμινάριο είχαν λάβει μέρος 800 άτομα με το κόστος συμμετοχής να είναι 590 ευρώ. Μάλιστα, λόγω του κόστους το σεμινάριο ήταν προσβάσιμο και τις επόμενες ημέρες για όποιον ήθελε να το δει ξανά.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ανθρώπου που παρακολουθούσε το ίδιο σεμινάριο, η Ρούλα Πισπιρίγκου συνδέθηκε στην πλατφόρμα μετά το τέλος του σεμιναρίου.

Δείτε ακόμη Πατρά : Οι φόβοι της Πισπιρίγκου πως συγγενής θα αποκαλύψει τα πάντα

«Επισκέφθηκα την πλατφόρμα στις 30 Μαρτίου όταν έγινε γνωστή η σύλληψη της 33χρονης. Από την αυτόματη ενημέρση φαινόταν ότι η ίδια είχε επισκεφθεί την πλατφόρμα του σεμιναρίου πριν «από δέκα ημέρες», δηλαδή στις 20 ή 21 Μαρτίου, δηλαδή σε χρόνο που δεν είχε λόγο να το κάνει γιατί το σεμινάριο είχε τελειώσει», λέει ο άνθρωπος που συμμετείχε και αυτός στο σεμινάριο εγκληματολογίας.

Η εγκληματολόγος Δέσποινα Σβουρδάκου μίλησε στην εκπομπή «Live News» για το γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε παρακολουθήσει σεμινάρια εγκληματολογίας και εξήγησε τι ακριβώς μαθαίνει κανείς σε τέτοιου είδους σεμινάρια.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα : Ραγδαίες εξελίξεις Η Μάνα του Μάνου είχε κάνει καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού

Σύμφωνα με το pelop.gr, όπως ανέφερε ένα άτομο που παρακολουθεί σεμινάριο εγκληματολογίας ενδιαφέρεται από τη μία πλευρά για το πώς δρα ένας δράστης και από την άλλη να μάθει πως λειτουργούν οι έρευνες της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης.

Επισήμανε πως στα σεμινάρια εξετάζονται εγκλήματα όπου οι δολοφόνοι έχουν κάνει λάθη, προσπαθώντας να συγκαλύψουν τα ίχνη τους

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close