Πάτρα : Η Αγγελική Νικολούλη στις έρευνες για τους θανάτους των τριών παιδιών

Πάτρα : H Αγγελική Νικολούλη στις έρευνες στην υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα. 

Στον «χορό» της έρευνας για το «μυστήριο» με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα μπήκε σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr και η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γνωστή δημοσιογράφος ερευνά αθόρυβα μέχρι στιγμής συγκεντρώνοντας πληροφορίες και συνομιλώντας με παράγοντες που σχετίζονται με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ έχει έρθει σε επαφή με γιατρούς σε Πάτρα και Αθήνα, συγγενείς της οικογένειας Δασκαλάκη- Πισπιρίγκου, αλλά και με τους δικηγόρους της, προσπαθώντας να στοιχειοθετήσει άποψη για όσα συμβαίνουν.

Πάτρα : Η Αγγελική Νικολούλη στις έρευνες για τους θανάτους των τριών παιδιών

Δείτε επίσης : Πάτρα: Η ανακοίνωση της οικογένειας- Απαγορεύεται η κάθε αναδημοσίευση

Την ίδια ώρα οι επιθέσεις στους γονείς συνεχίζονται, ιδίως από αυτόκλητους «δικαστές» του διαδικτύου οι οποίοι έχουν χάσει κάθε έλεγχο και έχουν φτάσει στο σημείο να παρενοχλούν μέλη της οικογένειας ακόμη και στο δρόμο.

Κομβικό σημείο στις έρευνες σε ό, τι αφορά την κατάσταση της Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας, έχει η διερεύνηση των δραματικών λεπτών κατά τα οποία το παιδί έμεινε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων με σταματημένη την καρδιά και η μετέπειτα πρόκληση εγκεφαλίτιδας.

Δείτε επίσης : Πάτρα : Ίσως ιατρικό λάθος, αλλά  Τι λέει η πλευρά του πατέρα για τον θάνατο των τριών παιδιών

«Από που προκλήθηκε εγκεφαλίτιδα;» ρωτάει το περιβάλλον του παιδιού. Κομβικής σημασίας θα είναι και η τοποθέτηση του βηματοδότη στο Ωνάσειο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν κρινόταν από όλους τους γιατρούς επιβεβλημένη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close