Πάτρα-Μάνος-Δασκαλάκης

Πάτρα: Νέα στοιχεία θρίλερ στην υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών. Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη είναι δασκαλεμένη.

Στην υπόθεση της Πάτρας υπάρχουν μπερδεμένες καταθέσεις καθώς στην κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη φαίνεται πως είναι δασκαλεμένη. Καθώς η Δήμητρα Πισπιρίγκου όπως αναφέρει είδε πως η μικρή αδικοχαμένη Ίριδα είχε σημάδια στο πρόσωπο της όταν την βρήκε στην κούνια, ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είδε κάτι. Δείτε παρακάτω: 

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τον θάνατο της Μαλένας: Εγώ μια μέρα πένθησα, θέλω να συνεχιστεί η ζωή

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Πισπιρίγκου έχει βαθιά διαταραγμένη προσωπικότητα

Πάτρα: Μέρος από την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στο τμήμα ανθρωποκτονιών στις 16 Ιουνίου για τους θανάτους των τριών του παιδιών και τη Ρούλα Πισπιρίγκου έφερε στο φως η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η αλλαγή θέσεων των τριών νεκρών κοριτσιών, δείχνουν τι συνέβη

Ο Πέτρος Κουσουλός ,σχολιάζοντας την κατάθεση Μάνου είπε μεταξύ άλλων: “Δασκαλεμένος ο Δασκαλάκης”. Ο εκδότης της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” μίλησε ιδιαίτερα αιχμηρά για το τι αποκάλυψε ο πατέρας των τριών δολοφονημένων παιδιών.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι ατάκες «φωτιά» στην κατάθεσή της Δήμητρας Πισπιρίγκου

Όπως είπε: Ο Δασκαλάκης εσκεμμένα είπε ότι δεν είδε πχ τις αμυχές στο πρόσωπο της Μαλένας για να μην κατηγορηθεί μετά. Σύμφωνα με το ereportaz, ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε μάλιστα πιο ειλικρινή την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου σε σχέση με αυτή του Μάνου Δασκαλάκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close