Πάτρα: Η Μαλένα δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει από τη ζωή εάν δεν δολοφονούνταν μέσω ασφυξίας

Πάτρα: Η Μαλένα δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει από τη ζωή εάν δεν δολοφονούνταν μέσω ασφυξίας από τη Ρούλα

Η Μαλένα δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει από τη ζωή εάν δεν δολοφονούνταν μέσω ασφυξίας από την Πισπιρίγκου. Αυτό είναι το πλέον συγκλονιστικό στοιχείο -πλην του πορίσματος Καρακούκη και Καλόγρηα- το οποίο περιέχεται στην πολυσέλιδη δικογραφία, η οποία έχει σχηματισθεί και στέλνει εκ νέου (τον Σεπτέμβριο πιθανότατα) την Πισπιρίγκου ενώπιον της ανακριτικής Αρχής!

Του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ

Βάσει των επίσημων εγγράφων του νοσοκομείου «Παίδων» τα οποία δημοσιεύει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ», προκύπτει ότι το μικρό κορίτσι ήταν απολύτως υγιές λίγες ώρες προτού εκπνεύσει.

Πάτρα: Η ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας

Δείτε ακόμη ΣΟΚ: Ηθοποιός έπεσε από τον 6ο όροφο με τη σύζυγό του

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ενημερωτικό σημείωμα του νοσοκομείου καταγράφεται ότι «καθ’ όλη τη διάρκεια της σύντομης νοσηλείας στην κλινική μας, η ασθενής ήταν σε πολύ καλή γενική κατάσταση χωρίς συνοδά συμπτώματα…».

Αιματολογικές

Σημειώνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της σύντομης νοσηλείας της η Μαλένα Δασκαλάκη υποβαλλόταν σε αιματολογικές εξετάσεις. Από τα επίσημα έγγραφα προκύπτει ότι στις τελευταίες εξετάσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν 24 ώρες προτού καταλήξει, όλοι οι δείκτες, και κυρίως εκείνοι που δείχνουν «βλάβη» στο συκώτι, ήταν απόλυτα φυσιολογικοί. Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως προκύπτει από τα έγγραφα τα οποία βρίσκονται στη διάθεση της «Μ», η Μαλένα εξετάστηκε στις 2/4, στις 5/4, στις 6/4, στις 7/4, στις 8/4, στις 10/4 και στις 12/4/2019.

Ακριβώς το ίδιο συμπέρασμα προκύπτει και από το «ημερολόγιο» του νοσοκομείου στο οποίο καταγραφόταν καθημερινά η κλινική εικόνα της. Στις 11 Απριλίου σημειώνεται ότι η κατάστασή της είναι άριστη, στις 12 Απριλίου ότι συνεχίζει χημειοθεραπεία, ενώ έχει καλή κλινική κατάσταση, και στις 13 Απριλίου ότι συνεχίζει «έφοδο χωρίς πρόβλημα»!

Πάτρα-Μαλένα

Δείτε ακόμη Έφυγε από τη ζωή η πρώην βουλευτής της ΝΔ

Εκείνο το πρωινό μετά την πρώτη χημειοθεραπεία η Μαλένα σηκώθηκε ευδιάθετη, έπαιξε στον παιδότοπο, έφαγε σουβλάκι και ξαφνικά κατέληξε αιφνιδίως.

Το δυστύχημα είναι ότι η πρώτη ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα δεν έλαβε υπ’ όψιν της όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία συνομολογούν ότι ένα υγιές παιδί δεν μπορεί να καταλήγει στα καλά καθούμενα από ηπατική ανεπάρκεια, όπως διέγνωσε η ίδια αμέσως μετά από επίμονο τηλεφώνημα που είχε δεχτεί από την Πισπιρίγκου.

Όπως προφανώς υποεκτίμησε τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο τις οποίες φέραμε στο φως της δημοσιότητας και απαθανατίζουν τις εκδορές στη βάση της μύτης αλλά και το εντύπωμα στο δεξί μάγουλο. Υπενθυμίζεται ότι οι αποκαλύψεις της «Μ» άνοιξαν ουσιαστικά τον νέο κύκλο έρευνας τόσο για τις εισαγγελικές Αρχές όσο και για την ιατρική κοινότητα.

Πάτρα: Η Μαλένα δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει από τη ζωή εάν δεν δολοφονούνταν μέσω ασφυξίας

Δείτε ακόμη Πάτρα: «Eσφαξαν με το γάντι» γιατροί και νοσηλευτές τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Οι «γρατζουνιές» οι οποίες καταγράφηκαν μέσω της ιατροδικαστικής έκθεσης και σύμφωνα με τη συνέντευξη της κ. Τσάκωνα, (σ.σ. μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα») είναι «αθώες», αποδείχτηκε ότι αποτέλεσαν τη λύση του μυστηρίου.

Από το υλικό το οποίο βρίσκεται στη διάθεσή μας προκύπτει ότι από τα καταγεγραμμένα βίντεο τα οποία συνόδευσαν τον αιφνίδιο θάνατο της Μαλένας, στις 13 Απριλίου 2019, δεν προκύπτουν τα συγκεκριμένα ευρήματα. Εκείνη την ημέρα, βάσει του βιντεοληπτικού υλικού που προβλήθηκε στα ΜΜΕ, το μόλις 3,5 ετών κοριτσάκι ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετο, ενώ στο πρόσωπό του δεν είχε σημάδια.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας μας, η Πισπιρίγκου αφενός επέλεξε να επιτεθεί μέσω του τότε δικηγόρου της στην «Μ» μέσω ανακοίνωσης, ενώ στη συνέχεια έδωσε διαφορετικές εκδοχές για τον τρόπο που προκλήθηκαν οι αμυχές.

Πάτρα: Η Μαλένα δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει από τη ζωή εάν δεν δολοφονούνταν μέσω ασφυξίας

Δείτε ακόμη Έφυγε ο γνωστός Γιώργος Δερβίσης

Αρχικά είπε ότι ενδεχομένως το παιδί να αυτοτραυματίστηκε στο μπάνιο, στη συνέχεια ότι μπορεί να έπεσε κάποιο βιβλίο επάνω του, ενώ εσχάτως υποστηρίζει ότι προκλήθηκαν από την ανάνηψη.

Από την πλευρά τους πάντως οι κ. Καρακούκης – Καλόγρηας στο πόρισμά τους δεν αφήνουν κανένα ενδεχόμενο παρερμηνείας καθώς μιλούν για έναν ξεκάθαρο ασφυκτικό και εφιαλτικό θάνατο.

Στη 13σέλιδη πραγματογνωμοσύνη αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «Στη συγκεκριμένη περίπτωση τον ασφυκτικό μηχανισμό, ως αιτία θανάτου, επιβεβαιώνουν τα εξής νεκροψιακά/παθολογοανατομικά/φωτογραφικά ευρήματα:

Πάτρα: Η Μαλένα δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει από τη ζωή εάν δεν δολοφονούνταν μέσω ασφυξίας

Δείτε ακόμη ΣΟΚ: Μαχαίρωσαν 9χρονο παιδί την ώρα που έκανε χουλα χουπ

• Εκδορές κατά το ριζορίνιο και εντύπωμα στη δεξιά παρειά κατά τον νεκροψιακό έλεγχο της Μαρίας Ελένης Δασκαλάκη κατά την επισκόπηση των φωτογραφιών».

Παράλληλα, η εισαγγελική Αρχή είναι ξεκάθαρη καθώς είναι πεπεισμένη ότι οι αμυχές και το εντύπωμα στο πρόσωπο της Μαλένας προκλήθηκαν από τα νύχια του δράστη και όχι κατά τη διάρκεια της ανάνηψης.

Όπως αναφέρουν, τη στιγμή που μπήκαν οι γιατροί στο δωμάτιο το μόλις 3,5 ετών κοριτσάκι ήταν ήδη νεκρό και το μόνο που του χορηγήθηκε ήταν αδρεναλίνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close