Πάτρα: Η υποψία του Μάνου και  αντεπίθεση της Ρούλας

Πάτρα: Εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς η υποψία του Μάνου και η αντεπίθεση της Ρούλας.

Μια ακόμα συγκλονιστική πτυχή του σοβαρού επεισοδίου Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου στο δικηγορικό γραφείο. Η στάση που θα τηρήσει από εδώ και στο εξής η 33χρονη.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι κατηγορίες του Μάνου μπροστά σε δικηγόρο της Ρούλας για τους θανάτους των παιδιών

Από τα μέσα Φεβρουαρίου, παρότι δημοσίως συμπορευόταν ο Μάνος Δασκαλάκης με την εν διαστάσει σύζυγό του, είχε εκτοξεύσει σε στενό κύκλο τις υποψίες του για τον ρόλο της Ρούλας στους θανάτους των τριών παιδιών τους, Μαλένας, Ιριδας και Τζωρτζίνας!

Των Γιώργου Αναστασόπουλου, Κωνσταντίνου Φλαμή

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» τότε είχε αποκαλύψει ότι ο Μάνος ξεκίνησε μεγάλο καβγά σε δικηγορικό γραφείο της Πάτρας, λέγοντας στη Ρούλα την «δηλητηριώδη» φράση: «Για το ένα παιδί βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο, ότι δεν του έχεις κάνει κακό. Για τ’ άλλα δύο, όμως, δεν το βάζω»!

Πάτρα-Μάνος-Δασκαλάκης

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις- Δασκαλάκης-Πισπιρίγκου πήγαιναν μαζί να διαγράψουν ίχνη

Οι σφοδρές υποψίες του είχαν διατυπωθεί μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων δικηγόρων τους και συνοδεύτηκαν από προπηλακισμούς και εκατέρωθεν ύβρεις!

 

Οι πρωταγωνιστές και… θεατές του επεισοδίου τις επόμενες μέρες δεν κράτησαν κρυφά τα όσα είχαν διαμειφθεί εκείνη τη βραδιά. Εξιστορήθηκαν σε κοντινά τους πρόσωπα και οι κοινωνοί των άγριων διαξιφισμών πολλαπλασιάστηκαν.

 

Σήμερα –καθώς τα στόματα ανοίγουν όλο και περισσότερο– έρχονται στο φως πιο πολλές λεπτομέρειες, μια από τις οποίες είναι συνταρακτική. Όπως προκύπτει από τον κύκλο τους, εκείνη τη βραδιά ο Δασκαλάκης εξέφρασε φωναχτά τις υποψίες του και για τον τρόπο που προσάπτει στη Ρούλα ότι έστειλε στον άλλο κόσμο τα δύο τουλάχιστον παιδιά τους.

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις  Άμεση εκταφή της σπιτονοικοκυράς

Ηταν σκληρά και αποκαλυπτικά τα όσα ειπώθηκαν, σε σημείο που έμειναν εμβρόντητοι οι παριστάμενοι και αδυνατούσαν να παρέμβουν για να εκτονωθεί η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Μάλιστα, ένας εξ αυτών αποχώρησε από το γραφείο για κάποιο διάστημα, διότι δεν μπορούσε να ακούει τα όσα ανατριχιαστικά ακούγονταν!

 

Ατομα του κύκλου του Μάνου Δασκαλάκη, που διερμηνεύουν πειστικά τις υποψίες του, ισχυρίζονται ότι ο ίδιος πιθανολογεί πως η Ρούλα έδρασε με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις περιπτώσεις: Είτε με δηλητήριο, είτε προκαλώντας ασφυκτικό θάνατο.

Ας σημειωθεί ότι η εξέλιξη της συγκεκριμένης λογομαχίας, μετά από λίγες μέρες, ήταν η παραίτηση του πατρινού δικηγόρου Γιάννη Κόττα από τη νομική εκπροσώπηση της Πισπιρίγκου.

Περνάει σε κατά μέτωπο αντεπίθεση η Ρούλα Πισπιρίγκου, και άμεσα!

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται αποφασισμένη ν’ αλλάξει τακτική μετά τον καταιγισμό δημοσιευμάτων και την «πίεση» που βιώνει στο κελί του Κορυδαλλού.

 

Καθημερινά βλέπει τηλεόραση, ενημερώνεται για το τι ακριβώς λέγεται, ενώ φροντίζει να κάνει συνεχώς «ζάπινγκ», για να μην χάσει την παραμικρή λεοπτομέρεια, που θα ειπωθεί γύρω από το όνομά της.

 

Λίγες ημέρες μετά την εντολή της 18ης ανακρίτριας Αθηνών για διορισμό πραγματογνώμονα παιδοψυχολόγου, που θα εξετάσει τις ζωγραφιές της 9χρονης Τζωρτζίνας, η 33χρονη κατηγορούμενη φέρεται ότι είναι αποφασισμένη να διορίσει και δικό της σύμβουλο, ο οποίος θα αποκρυπτογραφήσει τις ζωγραφιές του κοριτσιού, που βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας.

 

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Νέες διώξεις και συλλήψεις

Μέσα από τη φυλακή, μελετά μαζί με τους δικηγόρους της τις επόμενες κινήσεις. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η Πισπιρίγκου είναι αποφασισμένη να απαντά σε κάθε τι που την αφορά – ακόμη και δια μέσου δικηγόρου της – ενώ θα συγκεντρώνει υλικό σε μία προσπάθεια να αντικρούσει όσα στοιχεία αποκαλύπτονται και τα οποία θα μπορούσαν να αλλοιώσουν ή και να καταρρίψουν τους εξαρχής ισχυρισμούς της.

 

Κάτι που άλλωστε, έκανε με την υπόθεση της κεταμίνης και την αποκάλυψη πως η συγκεκριμένη ουσία είχε δοθεί και στο Νοσοκομείο Ρίου αλλά… δεν της βγήκε!

 

Η Πισπιρίγκου δεν χάνει ευκαιρία να επικοινωνεί με τηλεοπτικές εκπομπές και να αναφέρεται σε λεπτομέρειες της κοινής ζωής της με τον εν διαστάσει πια σύζυγό της, πατέρα των άτυχων παιδιών, ή και να επιχειρεί να αντικρούσει πληροφορίες που μεταδίδονται και κατά τη γνώμη της δεν στέκουν ή δεν την ευνοούν.

Πάτρα: Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη βγαίνοντας από την ανακρίτρια

Δείτε ακόμη Πάτρα: Εξοργιστικές αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Εμφανίζεται ως αδικημένη, που – όπως λέει – κακώς βρίσκεται στη φυλακή και η γενικότερη παρουσία της προκαλεί σε πολλούς οργή και αγανάκτηση, αφού από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν έρευνες για τους ανεξήγητους θανάτους, δεν επέδειξε συντριβή, αλλά ούτε και ίχνος μεταμέλειας, αφότου κατηγορήθηκε επισήμως (και με στοιχεία) για τη δολοφονία του μεγαλύτερου παιδιού της.

Σε αναμονή

Οσον αφορά στο αίτημα για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησής της, παραμένει σε αναμονή, καθώς όπως πρώτη έγραψε η «Π» αυτό θα πρέπει να συμπληρωθεί με όλα τα απαραίτητα στοιχεία πάνω στα οποία θα μπορούσε να βασιστεί ο ισχυρισμός ότι δεν ήταν εκείνη που χορήγησε τη θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης στην άτυχη Τζωρτζίνα.

 

Την ίδια στιγμή, η ανακρίτρια ξεκινά νέο κύκλο καταθέσεων με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό από το «Ωνάσειο», στο οποίο έγινε ο γονιδιακός έλεγχος του Μάνου – Ρούλα – Τζωτρζίνας – Ιριδας. Θ΄ακολουθήσουν, τις επόμενες ημέρες, μάρτυρες από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και από το Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου κατέληξε το παιδί.

 

Πάτρα: Η ιατροδικαστής Τσιόλα 4 μέρες μετά το χαμό της Τζωρτζίνας ζήτησε να ξεκινήσει έρευνα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Την κακοποιούσε και την απατούσε

Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες αναμένονται απαντήσεις σε διάφορα αιτήματα της ανακρίτριας, όπως αυτό που υπέβαλε προς τον ΕΟΦ, προκειμένου να βρεθεί η πορεία της κεταμίνης, κυρίως σε Αχαΐα και Αττική.

 

Η κ. Σαλάππα ζήτησε να της διαβιβαστούν στοιχεία σχετικά με το πού έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα και με ποιον τρόπο μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος, νόμιμα ή παράνομα.

Για τα άλλα δύο παιδιά!

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής συγκεντρώνει στοιχεία για τον θάνατο των δύο άλλων παιδιών, της Μαλένας και της Ιριδας.

 

Σύμφωνα με το pelop.gr, εκτιμάται ότι σύντομα στο πλαίσιο της Προανάκρισης θα περάσουν το «κατώφλι» της ΓΑΔΑ για να καταθέσουν ο Μάνος Δασκαλάκης και οι ιατροδικαστές Πατρών, Αγγελική Τσιόλα (για Ιριδα) και Αθηνών, Χριστίνα Τσάκωνα (για Μαλένα).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close