Πάτρα : Καταρρακωμένη ψυχολογικά η γιαγιά των τριών παιδιών – Η νέα σοκαριστική μαρτυρία

Πάτρα : Χάλια ψυχολογικά η γιαγιά των των τριών παιδιών, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου – Η νέα μαρτύρια που σοκάρει για την  Τζωρτζίνα

Όλη αυτή η ιστορία παραδέχτηκε πως την έχει καταβάλει ψυχικά. Είναι μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση για την οικογένειά της για την οποία ρίχνει την ευθύνη στους δημοσιογράφους που εκμεταλλεύονται τον θάνατο τριών παιδιών χωρία καμία ντροπή.

«Είμαι η μητέρα της Ρούλας. Είμαι καταβεβλημένη. Να σας πω, έχουμε βάλει δικηγόρο και μπορείτε να μιλήσετε με αυτόν. Δεν έχουν δείξει κανένα σεβασμό στον θάνατο τριών παιδιών. Δεν σας ξέρω, αλλά έχω να πω ότι όλοι οι δημοσιογράφοι που έχουν βγει στην τηλεόραση και πατάνε πάνω στον θάνατο τριών παιδιών και σε μία μάνα που τη στοχοποιεί όλη η κοινωνία, ντρέπομαι πραγματικά. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Λίγη τιμή και σεβασμό σε αυτή την τραγωδία που έχει συμβεί.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Το σύνδρομο «ταχύ βραδύ»

Θα έρθει η ώρα που θα μιλήσω, όχι τώρα όμως. Ας περιμένουνε τις εξετάσεις και ας βγάλουν κάποιο πόρισμα μετά και θα μιλήσουμε κι εμείς οι συγγενείς, και θα μπορέσουμε κι εμείς να πούμε περισσότερα πράγματα» ανέφερε η γιαγιά των τριών παιδιών από την Πάτρα.

 Η σοκαριστική μαρτυρία για την Τζωρτζίνα

Πάτρα : Καταρρακωμένη ψυχολογικά η γιαγιά των τριών παιδιών – Η νέα σοκαριστική μαρτυρία

Ιδιαίτερα ωστόσο είναι και όσα κατέθεσε στην εκπομπή άνθρωπος κοντά στην οικογένεια σύμφωνα με το znews.gr που παρευρέθηκε στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Κατερινόπουλος Ποιος ζήτησε να κρυφτούν μώλωπες από το πρόσωπο ενός από τα παιδιά

«Στην κηδεία της Τζωρτζίνας έγινε σούσουρο ανάμεσα σε εμάς που παραβρεθήκαμε, γιατί το πρόσωπο του παιδιού ήταν περασμένο με μέικαπ. Όλοι παραξενευτήκαμε. Όταν πλησίασα το παιδί να το προσκυνήσω και να το αποχαιρετήσω είδα στο αριστερό του μάγουλο σημάδια. Σαν χτυπήματα. Δεν έδωσα περισσότερη σημασία τότε αλλά τώρα με όσα ακούγονται όλοι εδώ στην Πάτρα το συζητάμε. Γιατί ένα παιδάκι να ήταν βαμμένο στο πρόσωπο;».

Πάτρα : Καταρρακωμένη ψυχολογικά η γιαγιά των τριών παιδιών – Η νέα σοκαριστική μαρτυρία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close