Ιωάννινα-μητέρα-αποπειράθηκε-να-αυτοκτονήσει-σε-ΚΕΠ-

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν σε διάστημα τριών ετών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του pelop.gr από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της, γίνεται λόγος για σύλληψη και οχι για προσαγωγή της.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά την απόκαλυψη για την ύπαρξη κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας. Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν η Ρούλα Pισπιρίγκου να οδηγείται στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο MEGA, η κεταμίνη είναι η ουσία που βρέθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας, του παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που έφυγε από τη ζωή τρίτο κατά σειρά, μετά τις δύο αδερφές του, Μαλένα και Ίριδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η φαρμακευτική ουσία δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Δείτε ακόμη Πληροφορίες για απόπειρα αυτοκτονίας της Ρούλας Πισπιρίγκου

“Μία μεγάλη δόση μπορεί να σκοτώσει σε λίγα λεπτά”, ανέφερε χαρακτηστικά στην εκπομπή ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης.

Οι επιστήμονες στο εξιδεικευμένο εργαστήριο του ΑΠΘ που κάνουν τις αναλύσεις, θα έχουν καταλήξει πιθανότατα ακόμα κι μέσα στις επόμενες ώρες, αν η επίμαχη δοσολογία ήταν τοξική.

Το νέο κύμα των εξελίξεων άρχισε να τρέχει χθες το απόγευμα, οπότε φέρεται πως ολοκληρώθηκε ο γονιδιακός έλεγχος χωρίς να βρεθεί κανένα απολύτως πρόβλημα και συνεπώς χωρίς να μπορεί να γίνει συσχετισμός με κληρονομικά ζητήματα που να σχετίζονται με τους θανάτους των παιδιών.

 

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή της εφημερίδας «Πελοπόννησος», (από τον χώρο της Υγείας), η οικογένεια της Τζωρτζίνας, μόλις προχθές ζήτησε και πήρε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών τον ιατρικό φάκελο του κοριτσιού.

Παράλληλα με την πληροφορία, (από το ακαδημαϊκό περιβάλλον) ότι οι Τοξικολογικές θα «δείχνουν» νοσοκομειακή ουσία ως εύρημα, η «Π» δίνει ένα επιπλέον στοιχείο του ιατρικού φακέλου της μικρής, χωρίς να ερμηνεύει επιστημονικά την αξία του, αλλά και να μην το ταυτίζει με την έρευνα που διενεργείται.

Πρόκειται για την ένδειξη «τροπονίνη» – ουσία της καρδιάς, που έπρεπε να ήταν έως 15 και εμφανίζεται στο…485!

Close