ΠΑΤΡΑ: Πού έχουν στραφεί οι έρευνες μετά τα ευρήματα της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Πού  έχουν στραφεί οι έρευνες μετά τα ευρήματα από την ιστοπαθολογική της Τζωρτζίνας;

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση με τους μυστηριώδεις θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, κάθως καθημερινά έρχονται στο “φως” νέες αποκαλύψεις.

Από την Πέμπτη (24.03.2022) βρίσκονται στα χέρια του ιατροδικαστή τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων στα όργανα της 9χρονης Τζωρτζίνας, του παιδιού που έφυγε τρίτο κατά σειρά από τη ζωή, τον Ιανουάριο του 2022.

Τα δεδομένα από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, οδηγούν σε σημαντικά συμπεράσματα και δίνουν νέα κατεύθυνση στην έρευνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκάλυψε η εκπομπή, δεν βρέθηκαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου αλλά ούτε καρδιολογικό πρόβλημα!

Δείτε ακόμη Εφιάλτης στη Πάτρα : 39χρονος απήγαγε 6χρονη για την κακοποιήσει

Σύμφώνα με το flamis.gr oι έρευνες στρέφονται πλέον στις ουσίες που είχε λάβει το παιδί και προκάλεσαν βλάβες στο συκώτι και στον πνεύμονα και ζητείται να υπάρξει σύγκριση με τις ουσίες που χορηγούνταν κανονικά στο παιδί από τους γιατρούς, οι οποίες, όμως, δεν θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακαριαίο θάνατο στο 9χρονο κορίτσι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ιατροδικαστής, Παντελής Αλεξάνδρου, η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας, μπορεί να λύσει το μυστήριο και για τα τρία παιδιά.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως προκύπτει πως η Τζωρτζίνα λάμβανε διαφορετικές φαρμακευτικές ουσίες από την Μαλένα.

Πλέον «κλειδί» αναμένεται να αποτελέσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα «δείξουν» τι μπορεί να προκάλεσε τα προβλήματα στην Τζωρτζίνα. Στα ευρήματα αναφέρεται, ότι κάποιες από τις βλάβες στο ήπαρ και τον πνεύμονα, προκλήθηκαν από παράγοντα που προκαλεί λευχαιμία.

«Είναι απίθανο να μην είναι εγκληματικές ενέργειες…

»
Εξελίξεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα «βλέπει» ο ταξίαρχος ε.α., Θανάσης Κατερινόπουλος, για την υπόθεση «θρίλερ» με τα 3 νεκρά κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα μέσα σε 3 χρόνια.

Όπως είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο Star: «Θέλω να πιστεύω ότι μες στη βδομάδα που έρχεται, μέχρι την Τετάρτη θα έχουν τελειώσει όλα… Θα έχουμε και συλλήψεις».

Ερωτηθείς ο κ. Κατερινόπουλος είπε πως «είναι το έγκλημα του αιώνα, που έχει συνταράξει την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο και θα είναι απίθανο να μην είναι εγκληματικές ενέργειες…».

«Ευθύνη της Αστυνομίας είναι να φτάσει στον δράστη ή τους δράστες, από όπου και αν προέρχονται αυτοί, αλλά έχουν βρει τον στόχο ή τους στόχους…» συμπλήρωσε ο ταξίαρχος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

 

Close