Πάτρα : Πρωτάκουστη ομαδική τιμωρία μαθητών σε δημοτικό σχολείο – «Θα κάθονται σαν στρατιωτάκια»

Πρωτοφανής ομαδική τιμωρία επιβλήθηκε σε μαθητές δημοτικού σχολείου στη Πάτρα με εντολή της διευθύντριας. Η απόφαση της  προκάλεσε την έντονη αντίδραση των γονιών τους. .

Την έντονη αντίδραση γονέων σε δημοτικό σχολείο, στο Αρκτικό Διαμέρισμα της Πάτρας, προκάλεσε εκπαιδευτικός, που επέβαλε πρωτοφανή ομαδική τιμωρία σε μαθητές την Τετάρτη, επειδή την Τετάρτη, στη διάρκεια επίδοσης βαθμών προόδου… έκαναν φασαρία!

Σύμφωνα με κάποιους, από αυτούς, που μίλησαν στην «Πελοπόννησο», χθες, Πέμπτη (23/3 ) ανακοινώθηκε στην πρωινή «προσευχή» ότι στα πρώτα διαλείμματα τα παιδιά δεν θα μπορούν να παίζουν, αλλά υποχρεούνται να κάθονται σε πεζούλια ή σε άλλους χώρους, να γευματίζουν ή να πίνουν, χωρίς να σηκώνονται όρθια, να παίζουν ή να τρέχουν. Θα κάθονται, δηλαδή, σαν «στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα και αγέλαστα», κι αυτό γίνεται ως «τιμωρία», όπως ειπώθηκε.

Δείτε επίσης : Σοκάρει 57χρονος για την δολοφονία της συζύγου του : Τσακωθήκαμε και την Έσφαξα

Πατέρας πληροφορήθηκε τι συνέβη, επικοινώνησε με τον Σύλλογο Γονέων και μέλος του ΔΣ του επιβεβαίωσε το γεγονός, λέγοντάς του πως αυτό έγινε με εντολή της διευθύντριας, όπως μεταδίδει το pelop.gr. Το θέμα συζητήθηκε πολύ κι όλοι αναρωτιόντουσαν αν κάτι τέτοιο αποτελεί… παιδαγωγική τιμωρία, αφού έγινε ομαδικά, με αποτέλεσμα να την «πληρώσουν» και μαθητές, που δεν είχαν συμμετοχή στη «φασαρία». Το θέμα αναμένεται να φθάσει, σήμερα, στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας σύμφωνα με το reader.gr  .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close