Πάτρα : Xακαραν την φαρμακαποθήκη που δουλεύει ο πατέρας του Μάνου

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις. Την προηγούμενη εβδομάδα, χάκαραν  την φαρμακαποθήκη που δουλεύει ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, μια εβδομάδα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη, την περασμένη Πέμπτη, στις  7 Απριλίου δέχτηκε κυβερνοεπίθεση η φαρμακαποθήκη που βρίσκεται στην περιοχή Γλυφάδα της Πάτρας, και είναι η φαρμακαποθήκη που δούλευε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός καθώς τον  τελευταίο καιρό γίνεται ένας αγώνας από τις αρχές προκειμένου να βρεθεί η πορεία της κεταμίνης.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει από την φυλακή  Τι λέει για τα παιδιά και Δασκαλάκη

Πάτρα : Xακαραν την φαρμακαποθήκη που δουλεύει ο πατέρας του Μάνου

Η ανακοίνωση της εταιρίας

Μετά από πιέσεις, η εταιρία έβγαλε μια ανακοίνωση  αν και η επίθεση έγινε την προηγούμενη Πέμπτη, η οποία λέει “ο κεντρικός server (διαμετακομιστής) του συνεταιρισμού δέχτηκε κακόβουλη κυβερνοεπίθεση, η οποία μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα αποκατασταθεί. ”

Βέβαια έχουμε 13 του μήνα σήμερα και περιμένουμε και τις υπόλοιπες ανακοινώσεις της εταιρίας. όπως  καταλαβαίνετε είναι μία είδηση που συντάραξε την Πάτρα. και δημιουργεί πολλές απορίες.

Close