Πάτρα –  Ραγδαίες εξελίξεις :  Βγήκε το πόρισμα του Ιατροδικαστή Μπουζιάνη

Πάτρα : Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε ακόμη μια αποκάλυψη σε σχέση με το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. 

Παραδόθηκε πριν λίγο το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπουζιάνη για την 9χρονη Τζωρτζίνα, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο μεσημβρινό δελτίο του MEGA.

Όπως αναφέρεται, ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε θανατηφόρο δηλητηρίαση από φαρμακευτική ουσία (κεταμίνη).

Δείτε επίσης : Πάτρα : Ποιο στοιχείο απέκρυψε η Ρούλα Πισπιρίγκου από την αστυνομία  Πώς την ανακάλυψαν

Αναφέρονται ευρήματα όπως η βλάβη στο ήπαρ, η μικρή πνευμονορραγία αλλά και συμφόρηση οργάνων που αντιστοιχούν σε χορήγηση κεταμίνης.

Σημειώνεται πως μετά το τελικό συμπέρασμα υπάρχει επισήμανση και τίθεται το ζήτημα εκταφής της 9χρονης για λήψη τριχών  σύμφωνα με το megatv.com  , προκειμένου να ελεγχθεί εάν της είχε δοθεί η κεταμίνη ή άλλη ουσία σε προγενέστερο χρόνο και επιπλέον να υπάρξει ένα πλήρες χρονοδιάγραμμα του τι έχει συμβεί, ενώ αναμένονται και οι τελικές αναφορές για τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών (Μαλένα, Ίριδα).

Δείτε επίσης : Πάτρα: Στα χέρια των Αρχών πέντε βίντεο με την Τζωρτζίνα να υποφέρει και δέκα καθοριστικές καταθέσεις

Δεν είναι ακόμη γνωστή η μέρα της εκταφής, ωστόσο οι ιατροδικαστές ζητούν να γίνει το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να μη χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close