Πάτρα:Επεισόδια στο νοσοκομείο έπειτα από το θάνατο κοριτσιού 5,5 χρονών

Σήμερα το πρωί επενέβη η αστυνομία σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου προκλήθηκαν επεισόδια και φασαρίες. Συγγενείς πληροφορήθηκαν για το θάνατο του κοριτσιού, που εισήχθη στο νοσοκομείο και ξέσπασαν σε άσχημες συμπεριφορές.

Σοβαρό επεισόδιο έγινε λίγο μετά τις 10 το πρωΐ της Παρασκευής στον τρίτο όροφο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας στο Ρίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, άτομα τα οποία βρίσκονταν έξω από την ΜΕΘ, άρχισαν να προκαλούν ένταση στους χώρους ενώ άμεσα από το Νοσοκομείο ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας.

Αστυνομικοί έφθασαν άμεσα στο σημείο και επενέβησαν έτσι ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις. Η ένταση και τα επεισόδια προκλήθηκαν όταν συγγενείς και συνοδοί κοριτσιού 5,5 ετών ενημερώθηκαν για τον θάνατό του.

Το κοριτσάκι είχε εισαχθεί στην ΜΕΘ με αναπνευστικό πρόβλημα. Μάλιστα επειδή κρίθηκε ύποπτο για covid 19 έγινε έλεγχος αλλά ήταν αρνητικός. Τελικά το παιδί κατέληξε σήμερα το πρωΐ.

Πάτρα:Επεισόδια στο νοσοκομείο έπειτα από το θάνατο κοριτσιού 5,5 χρονών Πάτρα:Επεισόδια στο νοσοκομείο έπειτα από το θάνατο κοριτσιού 5,5 χρονών

Close