Πέγκυ Ζήνα: Εξομολογήθηκε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από τρία χρόνια και την τάραξε συθέμελα αποκάλυψε στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, η Πέγκυ Ζήνα.

 

«Πριν από τρία, τέσσερα χρόνια πέρασα μια περίεργη φάση στη ζωή μου γιατί έκανα μια εγχείρηση που την ξεπέρασα δύσκολα και έφτασα στο σημείο να πιστέψω ότι έχασα τη φωνή μου. Είχα τρεις πολύποδες στο λαιμό μου και άργησα να τους ξεπεράσω. Μου στοίχισε ψυχολογικά όλο αυτό», εξομολογήθηκε η Πέγκυ και αποκάλυψε πως για να επανέλθει και να επιστρέψει και πάλι στη μεγάλη της αγάπη στο τραγούδι, αναζήτησε βοήθεια από ειδικό.

«Πήγα σε έναν ειδικό και ζήτησα βοήθεια. Μου είπε λοιπόν ότι αν ήθελα να ανακτήσω την προσωπικότητά μου και να μοιράζω αστέρια στον κόσμο όταν βγαίνω να τραγουδήσω θα έπρεπε να πηγαίνω πίσω σε μια στιγμή της παιδικής μου ηλικίας που ένιωσα ότι θριάμβευσα. Η στιγμή λοιπόν που μου ήρθε στο μυαλό ήταν όταν κατάφερα να περάσω στο σχολείο που ήθελα, ενώ είχα προετοιμαστεί λιγότερο από τα άλλα παιδιά που έδιναν μαζί μου εξετάσεις», είπε.

Παραδέχθηκε ακόμα ότι μεγάλο της στήριγμα στα δύσκολα είναι ο πατέρας της, τον οποίο έχασε όταν ήταν μόλις 15 χρονών, και με τον οποίο όπως είπε επικοινωνεί πολύ έντονα και νιώθει ότι είναι δίπλα της κάθε φορά που είναι πιεσμένη.

Όπως άλλωστε αισθάνεται κοντά της και τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον οποίο χαρακτήρισε τον καλλιτεχνικό της πατέρα, γιατί της συμπεριφέρθηκε με απίστευτη αγάπη και γενναιοδωρία.

Close