37χρονη δασκάλα Pilates δηλητηριάστηκε από τη πεθερά της, όταν ανακάλυψε πως ο άντρας της την απατούσε
Μία 37χρονη δασκάλα Pilates στην Βραζιλία πέθανε έπειτα από δηλητηρίαση με μόλυβδο. Ως κύριοι ύποπτοι έχουν συλληφθεί η πεθερά της, αλλά και ο σύζυγος της. Όλα ξεκίνησαν όταν η άτυχη κοπέλα ανακάλυψε πως ο άντρας της είχε εξωσυζυγική σχέση
Η Larissa Talle Leoncio Rodrigues πέθανε στις 22 Μαρτίου λίγο μετά την ανακάλυψη της απιστίας του συζύγου της. Ο σύζυγός της 37χρονης, Luiz Antonio Garnica, και η μητέρα του, Elizabete Arrabaça, συνελήφθησαν και οι δύο ως ύποπτοι για πρόκληση θανάτου από δηλητηρίαση.
Αμφιλοχία: Το σκοτεινό παρελθόν του Πατροκτόνου- Θα μπορούσαν να τον είχαν προλάβει
Η Rodrigues φέρεται να σχεδίαζε να χωρίσει αφού έμαθε για την ερωμένη του συζύγου της. Ωστόσο πέθανε μέσα στο σπίτι της μετά από θανατηφόρα δόση ενός ισχυρού φυτοφαρμάκου που της έδωσε η πεθερά της, σύμφωνα με την αστυνομία.
Η αστυνομία εξήγησε ότι η τοξικολογική έκθεση στη σορό της 37χρονης έδειξε δηλητηρίαση από τη θανατηφόρα ουσία. Όταν η αστυνομία είδε την σορό της 37χρονης ανέφερε ότι οι αστυνομικοί πρόσεξαν την συμπεριφορά του συζύγου.

«Η εμπλοκή του ήταν αρκετά εμφανής σε εμάς από τον τρόπο που βρήκε τη Larissa, ήταν ήδη σε νεκρική ακαμψία. Και προσπάθησε να καθαρίσει το διαμέρισμα σαν να προσπαθούσε να καταστρέψει τα στοιχεία για την τεχνική πραγματογνωμοσύνη», δήλωσε ο επικεφαλής αστυνομικός της έρευνας, Fernando Bravo.
Πέθανε γνωστός Έλληνας Τραγουδιστής
Αμέσως ζητήθηκαν ιατροδικαστικές εξετάσεις στην σορό για τον προσδιορισμό της αιτίας θανάτου. Τα αποτελέσματα της πρώτης εξέτασης της σορού της Rodrigues φέρεται να μην ήταν σαφή και έδειξαν ότι είχε αλλοιώσεις στους πνεύμονες και την καρδιά της, καθώς και ενδείξεις πνιγμού στην μύτη και το στόμα.

Την Τρίτη, η Αστυνομία επέδωσε προσωρινά εντάλματα σύλληψης κατά του γιατρού και της μητέρας του, αφού η τοξικολογική έκθεση έδειξε ίχνη μολύβδου στον οργανισμό της Rodrigues.
Σύμφωνα με τον Bravo, η πεθερά ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την 37χρονη ζωντανή. Κατά την έρευνα αποκαλύφθηκε επίσης ότι η πεθερά είχε τηλεφωνήσει σε έναν φίλο της για να ρωτήσει για τον μόλυβδο.