Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να ψωνίσεις στις εκπτώσεις -Υπάλληλοι μεγαλοκαταστήματος αποκαλύπτουν

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις βρίσκονται μια ανάσα μακριά και ήδη στα περισσότερα καταστήματα ισχύει καθεστώς προσφορών.

Λίγο πριν τις μεγάλες εκπτώσεις το καλοκαιριού κάνουμε μια λίστα με όλα τα απαραίτητα για τις διακοπές μας, που μπορούμε να αποκτήσουμε σε χαμηλότερες τιμές.

Τα Ζara είναι αγαπημένος μας προορισμός για όλες τις τάσεις της μόδας. Ποια είναι όμως η καλύτερη στιγμή να κάνετε τις αγορές σας από τις εκπτώσεις των Zara;

Εκείνη η χρονική περίοδος που υπάρχουν διαθέσιμα τα κομμάτια που σας αρέσουν στην πιο χαμηλή τιμή;

Πρώην υπάλληλοι της εταιρείας αποκαλύπτουν τα πιο έξυπνα tips για να κάνετε τα ψώνια σας στα Zara.

Η μεγαλύτερη έκπτωση; Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή αρκετές ημέρες προτού αγοράσετε κάτι, αφού το πιθανότερο είναι πως η τιμή του θα πέσει κι άλλο.

Άνθρωποι που εργάστηκαν στην αλυσίδα μοιράζονται πώς οι αγοραστές μπορούν πάντα να καταλάβουν πότε ένα κομμάτι πρόκειται να είναι σε έκπτωση από την τοποθέτηση της κρεμάστρας στο ράφι.

Ακόμα και όταν ένα κομμάτι είναι σε έκπτωση, υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία να κατέβει κι άλλο η τιμή του και έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα.

Οι υπάλληλοι του Zara αποκαλύπτουν πως η καλύτερη στιγμή για να ψωνίσετε είναι κατά τη διάρκεια της τρίτης εβδομάδας των εκπτώσεων, όπου μπορείτε να βρείτε κομμάτια μέχρι και 75%, πιο φθηνά σε αντίθεση με την πρώτη εβδομάδα όταν οι τιμές μειώνονται μόνο στο 25% .

«Είναι καλύτερα να περιμένετε δύο με τρεις εβδομάδες για τις καλύτερες τιμές των εκπτώσεων» σύμφωνα με τους συμβούλους.Όσο για την ημέρα των εκπτώσεων που σας συμφέρει να επισκεφτείτε το brand, το πρωί της Πέμπτης είναι το καλύτερο, καθώς τα markdowns των εκπτώσεων γίνονται το βράδυ της Τετάρτης.

Τέλος αν περιμένετε για μεγάλο χρονικό διάστημα και τα κομμάτια ξεπουλάνε με γρήγορους ρυθμούς, καλό είναι να αποθηκεύσετε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο που οδηγεί στο προϊόν στο site, αφού το Zara ανανεώνει συχνά τον ιστότοπό με βάση τις επιστροφές.

Πηγή: apithano.gr
Close