Ποιος Στέφανος Μιχαήλ; Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Δανάης Παππά!

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το Τατουάζ», τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη. Μπορεί οι φήμες να την ήθελαν ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ, άλλος είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά.

Οι δυο τους, αν και δεν κάνουν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις, πριν από λίγες μέρες εθεάθησαν σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έκαναν τα ψώνια τους, ενώ φυσικά δεν πέρασαν απαρατήρητοι. Η Δανάη Παππά δεν έχει εμφανιστεί ποτέ με ανδρική συντροφιά και φυσικά τα βλέμματα όλων έπεσαν πάνω στο ζευγάρι.

Δείτε επίσης Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης : Η φωτογραφια και το πιο τρυφερό μήνυμα στον σύζυγό της

Ο Λάμπρος Λάζαρης είναι γύρω στα 30, επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Πάρο, ενώ πέρυσι από το Aspro Seaside που διατηρεί στην Πάρο πέρασαν πολλά γνωστά ονόματα, σύμφωνα με το tlife.gr.

Ποιος Στέφανος Μιχαήλ; Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Δανάης Παππά! Ποιος Στέφανος Μιχαήλ; Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Δανάης Παππά! Ποιος Στέφανος Μιχαήλ; Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Δανάης Παππά!

Με πληροφορίες από το tlife.gr

Close