Με μία τρομαχτική εμπειρία ήρθαν αντιμέτωποι οι ρεπόρτερ και οι δημοσιογράφοι του MEGA όταν έσκασε δίπλα τους βόμβα στο Λίβανο ενώ βρίσκονταν σε live σύνδεση.
Συνεχής είναι η ενημέρωση για τον πόλεμο στο Ιράν. Φαίνεται πως το συνεργείο του MEGA βρισκόμενο εκεί για να τραβήξει αποκλειστικά πλάνα για λογαριασμό του σταθμού, ήρθε αντιμέτωπο με μία τρομαχτική εμπειρία, όταν βόμβα έσκασε δίπλα τους, ενώ βρίσκονταν σε ζωντανή σύνδεση.
Δείτε ακόμα ΕΛΤΑ: Μεταφέρονται 7 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα – Πού θα πρέπει να πάνε από εδώ και πέρα οι πολίτες
Βόμβα έσκασε δίπλα στο συνεργείο του MEGA
Ο πόλεμος στο Ιράν έχει μαγνητίσει τα βλέμματα όλου του πλανήτη και φυσικά συνεργεία από όλες τις χώρες, βρίσκονται στις περιοχές για να καταγράψουν πλάνα. Ανάμεσα σε αυτά και το συνεργείο του MEGA. Φαίνεται πως οι ρεπορτέρ του σταθμού ήρθαν αντιμέτωποι με μία τρομαχτική εμπειρία, όταν βόμβα έσκασε δίπλα τους, ενώ βρίσκονταν σε ζωντανή σύνδεση.