Πότε ανοίγουν τα Jumbo;

Ποτέ ανοίγουν τα Jumbo; Θα ανοίξουν τα τζάμπο στις 7 του μήνα;Πότε ανοίγουν Praktiker, Zara, ΙΚΕΑ και όλα τα δημοφιλή καταστήματα.

Την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου απελευθερώνεται η πώληση εποχικών ειδών. Συγκεκριμένα

Θα λειτουργήσουν μόνο 110 καταστήματα πανελλαδικά, που πωλούν αποκλειστικά εποχικά προϊόντα και ανοίγουν μόνο την γιορτινή περίοδο.

Δείτε ακόμη The Bachelor Spoiler : Η Αντζελίνα έφυγε από το παιχνίδι και άλλαξε τα μαλλιά της Φωτό

Τα Jumbο,  και  άλλες επιχειρήσεις, όπως  ΙΚΕΑ  κλπ που πωλούν και εποχικά είδη δεν θα ανοίξουν.

Για δεύτερη φορά το ηλεκτρονικό κατάστημα  Jumbο βγήκε… Νοκ αουτ.

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbο, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbο και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας. Η ενέργεια “Ευχοστολίδια ΟΠΑΠΟΠΑΠ +4,04%” πραγματοποιείται κανονικά», γράφει στο eshop η σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά ο προγραμματισμός, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από το ethnos.gr είναι οι εξής:

 

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου ανοίγουν τα εποχικά καταστήματα. Διευκρινίζεται ότι αυτό αφορά τα 110 μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα που πουλάνε αμιγώς χριστουγεννιάτικα είδη και ανοίγουν μόνο αυτήν την εποχή. Παράλληλα από την ίδια ημέρα θα επιτραπεί και η πώληση χρστουγεννιάτικων ειδών από τα σούπερ μάρκετ τόσο για να αποτραπεί ο αθέμιτος ανταγωνισμός, όσο – και κυρίως – για να μειωθούν ενδεχόμενα φαινόμενα συνωστισμού και να μην κατευθυνθεί το σύνολο των καταναλωτών σε 110 καταστήματα.

 

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου θα ανοίξουν τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής.

 

Την ερχόμενη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου θα ανοίξουν τα καταστήματα παιχνιδιών, τα βιβλιοπωλεία και – εφόσον δεν αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό – το μικρό λιανεμπόριο που σχετίζεται με τις γιορτές (είδη δώρων, κάβες και ίσως και εμπορικά καταστήματα με είδη ρουχισμού και υπόδησης). Στόχος είναι να «καλυφθούν» κατά προτεραιότητα όλες εκείνες οι εμπορικές δραστηριότητες που την περίοδο των εορτών κάνουν έως το 30% – 40% του ετήσιου τζίρου τους. Ολα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι τα επιδημιολογικά στοιχεία θα επιτρέπουν αυτό το άνοιγμα.

Με τα έως τώρα δεδομένα, τα εμπορικά κέντρα φαίνεται ότι θα παραμείνουν κλειστά αν και υπάρχει στο τραπέζι η πρόταση να ανοίξουν στις 21 Δεκεμβρίου, η οποία, πάντως, δε φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Με τα παραπάνω δεδομέν,. Τα τζάμπο θα ανοίξουν στις 14 Δεκεμβρίου.

Close