Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 28 Σεπτεμβρίου ως 4 Οκτωβρίου

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 28 Σεπτεμβρίου ως 4 Οκτωβρίου 2015, με την Πανσέληνο κι έκλειψη Σελήνης στον άξονα Κριού-Ζυγού

Για μια ακόμα φορά κυριαρχεί το συναίσθημα, που την εβδομάδα αυτή ανακατεύεται, εκτινάσσεται και κυρίως εξελίσσεται, και μαζί του εξελισσόμαστε κι εμείς! Γιατί το πιο δύσκολο πράγμα είναι η διαχείρισή του, όμως αν καταφέρεις να το ελέγξεις και να το υποτάξεις, αν δεν το αφήσεις να σε κυριεύσει, αλλά το κατευθύνεις σε πιο δημιουργικές ατραπούς, το σίγουρο είναι πως έχεις κερδίσει την γαλήνη και την ψυχική σου ηρεμία! Για όλα αυτά υπεύθυνη είναι η έκλειψη Σελήνης, που κορυφώνεται τη Δευτέρα στον άξονα Κριού -Ζυγού!

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού είναι ενστικτώδης, παρορμητική, αυθόρμητη, λειτουργεί μόνο με βάση το συναίσθημά της, χωρίς δεύτερες σκέψεις που μπορεί να αναχαιτίσουν τη δράση της. Και μπορεί πολλές φορές ο παρορμητισμός αυτός να την οδηγεί σε λάθη, από την άλλη μεριά όμως, είναι πίστη στην αλήθεια της, ακόμα κι όταν δυσκολεύεται να την διαχειριστεί! Ο κύκλος αυτής της Πανσελήνου δίνει έμφαση στην επιτακτική ανάγκη του ”Εγώ”, που πολλές φορές γίνεται άκαμπτο, δογματικό και απόλυτο.

Έτσι, η συμπεριφορά μας μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απαιτητική προκειμένου να επιβάλουμε την επιθυμία μας στους άλλους, με αποτέλεσμα να προκαλούνται αντιπαραθέσεις, αφού οι άλλοι όχι μόνο δεν είναι πάντα σύμφωνοι, μα συχνά είναι και αντίθετοι! Συνεργασίες και σχέσεις περνούν από έντονες διακυμάνσεις, φιλτραρίσματα και αναταράξεις.
Σελήνη σε τρίγωνο με Κρόνο

Το κλειδί εδώ είναι το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, που μιλά για τη σοφία της ωριμότητας! Όταν αυτό που νιώθεις να σε πνίγει, φιλτράρεται μέσα σου και κατασταλάζει, αποκτά μια άλλη διάσταση, πιο ουσιαστική. Κατανοείς πως αυτό που σε ταλαιπωρεί, είναι δικό σου και μόνο! Και από τη στιγμή που συνειδητοποιείς τι ακριβώς γίνεται μέσα σου, μπορείς να κατανοήσεις πολύ πιο εύκολα και τις κινήσεις ή την συμπεριφορά των άλλων! Έτσι, όλα αρχίζουν να γίνονται καλύτερα, να εξομαλύνονται, αφού καθώς η δική σου οπτική αλλάζει, αυτόματα αλλάζουν και τα πάντα γύρω σου!

Η συμβουλή αυτού του κύκλου είναι να γίνεις ο παρατηρητής του εαυτού σου, να κατανοήσεις πως μια ανώτερη δύναμη προκαλεί αυτές τις εξελίξεις, ακριβώς για να πάρεις τα δικά σου μαθήματα! Γιατί το ζήτημα δεν είναι το πώς διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις όταν όλα πήγαιναν κατ’ ευχήν, μα όταν τα πάντα γύρω σου δυσκολεύουν! Τότε είναι που χρίζεσαι πραγματικός νικητής!
Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή

Η σύνοδος του Ηλίου με τον Ερμή την Τετάρτη θα σου δώσει τη δυνατότητα αφενός να επανεξετάσεις λάθη ή παραλείψεις και να τα διορθώσεις μέσα από έναν ουσιαστικό δίαυλο, που ανοίγεται τώρα στην επικοινωνίας σου. Κυρίως όμως θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να ανοίξεις μια καινούργια πόρτα, με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που όσος καιρός και αν έχει περάσει, θα κάνει πάντα την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά!

Γιατί, όπως είπε και ο Φεντερίκο Φελίνι, δεν υπάρχει τέλος, δεν υπάρχει αρχή, μόνο ένα ατελείωτο πάθος για ζωή!
Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Να θυμάσαι πως πάντα έχεις επιλογές! Ακόμα και όταν φαίνεται πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν έτσι όπως θα τα ήθελες, συχνά αρκεί μια απλή μετακίνησή σου, για να τα αλλάξεις! Γεγονός είναι πως η έκλειψη αυτή εστιάζει σε εκείνες τις πολύ βαθιές επιθυμίες σου, θέτοντας ένα ερώτημα: Είναι ρεαλιστικές και εφικτές; Μήπως συνεχίζεις να επιμένεις σε καταστάσεις, που τις περισσότερες φορές είναι αδιέξοδες; Μήπως πρέπει να στρέψεις το βλέμμα σου σε άλλους δρόμους, νέα δεδομένα, καινούργιους ανθρώπους, που μπορούν πραγματικά να μοιραστούν μαζί σου χαρά και αισιοδοξία; Οι δυνατότητες υπάρχουν, είναι εδώ, έτοιμες να σου δοθούν, καθώς ο κύκλος αυτός έχει ανοίγματα, ευκαιρίες και προοπτικές. Συχνά μπορεί να μην είναι έτσι όπως τις περιμένεις, ίσως να έχουν διαφορετική μορφή από αυτήν που έχεις φανταστεί, όμως μπορούν να σε οδηγήσουν σε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που φαντάζεσαι! Το όλο θέμα κρίνεται από τη δική σου διαχείριση και ωριμότητα, αλλά κυρίως από τη δική σου ευελιξία.

Οι φίλοι το διάστημα αυτό είναι κοντά σου, προσφέροντάς σου στήριξη, ελπίδα, αλλά ενδεχομένως και ανοίγματα… Ίσως ένα σχέδιο, μια φιλοδοξία σου, να έχει έρθει η ώρα να δρομολογηθεί, αρκεί να έχει οργανωθεί και μεθοδευτεί σωστά. Δεν αποκλείεται επίσης ένας έρωτας, που τυραννά εδώ και καιρό το μυαλό σου, να σου δώσει τη δυνατότητα μιας επανεκκίνησης στο μεταξύ σας! Αν αλλάξεις οπτική, αλλάζουν τα πάντα! Όταν το κατανοήσεις αυτό, μπορείς πραγματικά να πετύχεις το ακατόρθωτο!

ΥΓ. Ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών, το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη αναστάτωση και ακραίες συμπεριφορές σε σχέσεις και τις συνεργασίες, που την περίοδο αυτή βάλλονται, προκειμένου να αναθεωρηθούν και να τοποθετηθούν σε μια πιο σωστή βάση. Η ψυχραιμία και η ευελιξία αυτή τη φορά χρειάζονται περισσότερο από ποτέ!

Ιδιαίτερη προσοχή με τον Τοξότη αλλά και τον Παρθένο, γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας είναι έκρυθμο. Με τον Κριό και τον Ζυγό μπορείς να ελπίζεις σε σημαντική βελτίωση. 

ΖΥΓΟΣ
Όπως και να έχει, μια Πανσέληνος (και πολύ περισσότερο μια έκλειψη στο άξονά σου), δεν είναι εύκολη υπόθεση, είναι όμως πολύ ενδιαφέρουσα! Συχνά θα νιώθεις να δοκιμάζονται τα όριά σου και οι αντοχές σου, μια και είναι πιθανό να βρεθείς μπροστά σε συμπεριφορές, τις οποίες δεν μπορείς να διαχειριστείς και να κατανοήσεις! Ενδεχομένως να βγουν στο προσκήνιο θέματα, τα οποία ξεκίνησαν την περίοδο του Απριλίου, αλλά τώρα ενεργοποιούνται εκ νέου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να δεις τα αποτελέσματά τους σε σχέση με το πως εσύ κινήθηκες όλο αυτό το διάστημα! Ίσως τώρα να έχει έρθει η στιγμή να πάρεις οριστική θέση απέναντι στα πράγματα ή τα πρόσωπα που λειτουργούν προκλητικά απέναντί σου ή νιώθεις πως δεν σε εκφράζουν.

Δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς την ικανότητά σου να δημιουργείς την κατάλληλη αρμονία και ισορροπία σε ό,τι και αν προκύπτει. Και βεβαίως, να είσαι απόλυτα επικεντρωμένος στην αλήθεια σου, γιατί μόνο αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις ένα δύσκολο κουβάρι, που έχει περιλαμβάνει συναίσθημα, παράπονο κι ένταση, για να πιάσεις τα πράγματα από την αρχή…

ΥΓ. Να θυμάσαι πως το διάστημα αυτό, το παρασκήνιο διαμορφώνει τις δικές του εξελίξεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με τον Κριό υπάρχει πολλή ένταση μεταξύ σας, ωστόσο έχει τη δυνατότητα εξομάλυνσης. Με τον Λέοντα υπάρχει αρμονία, που σε ηρεμεί και ισορροπεί τις όποιες δυσκολίες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η εβδομάδα φέρνει μια έντονη κινητικότητα κι αρκετές εξελίξεις, που προκαλούν αναστάτωση! Αρκετά από τα γεγονότα που διαδραματίζονται το διάστημα αυτό, μπορεί να έχουν επικοινωνιακές εμπλοκές ή να υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, που θα δημιουργήσουν μια απόσταση στις σχέσεις σου. Από την άλλη μεριά όμως, είναι μια εποχή που γίνονται σημαντικά ξεκαθαρίσματα! Καταλαβαίνεις με μια μεγαλύτερη σαφήνεια πλέον, ποιες είναι οι προθέσεις που έχουν κάποια πρόσωπα απέναντί σου! Κι αυτό, βεβαίως, μπορεί να σε βοηθήσει να δεις πιο ξεκάθαρα το τοπίο της ζωής σου!

Σημαντικό ρόλο την περίοδο αυτή θα παίξουν οι φίλοι σου, είτε σαν υποστηρικτικός μηχανισμός, είτε σαν πηγή τροφοδοσίας των συναισθημάτων σου! Πρόσεξε λίγο περισσότερο τις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα, γιατί κι εδώ ενδεχομένως να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα, ίσως όχι με τόσο ήρεμο τρόπο. Δεν αποκλείεται ωστόσο, η περίοδος αυτή να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις μιας καινούργιας γνωριμίας, η οποία φαίνεται πως έχει πολύ έντονο χαρακτήρα!

ΥΓ. Το διάστημα αυτό προκύπτουν παράλληλα και κάποια οικονομικά θέματα. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να βγάλει παρελθοντικές εκκρεμότητες κι έκτακτα έξοδα, ή και θέματα διαχείρισης που αφορούν χρήματα τρίτων, όπως εφορίες, δάνεια διατροφές κλπ. Η Αφροδίτη, για λίγο ακόμα απέναντί σου, ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, ανανεώνοντας σημαντικά τις σχέσεις, τις συνεργασίες, αλλά και τα δεδομένα της ερωτικής τους ζωής.

Με το Λέοντα έχεις ακόμα πολλά να μοιραστείς, αλλά και με τον Κριό το παιχνίδι έχει πολύ ενδιαφέρον! Μεγαλύτερη προσοχή με τον Παρθένο, καθώς μπορεί να υπάρξουν οικονομικές διαφωνίες και αντιπαραθέσεις.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Η έκλειψη στο ζώδιό σου δηλώνει ότι έχει έρθει η στιγμή να υλοποιήσεις όλα εκείνα που ενδεχομένως σχεδίαζες από την περίοδο του Απριλίου! Είναι μία φάση αλλαγών με πρωταγωνιστή εσένα, καθώς εσύ κινείς τα νήματα των εξελίξεων, ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Το συναίσθημά σου πυροδοτείται και σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, ωστόσο η ανάγκη σου να κάνεις ό,τι ορίζει το μέσα σου, συχνά λειτουργώντας ιδιαίτερα εγωιστικά και σκληρά απέναντι στους γύρω σου. Όπως και να έχει όμως, η απόφασή σου να πας παρακάτω φαίνεται πως δεν μπορεί να επηρεαστεί από κανέναν κι από τίποτα.

Το σημαντικό εδώ είναι να μην οδηγηθείς μόνο από την παρόρμησή σου. Εκείνο που θα σε βοηθήσει ουσιαστικά, είναι ο λεπτομερής και μεθοδικός σχεδιασμός της όποιας αλλαγής προετοιμάζεις. Πολύ πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να φύγεις από μια σχέση ή μια κατάσταση, η οποία εδώ και καιρό έχει κλείσει τον κύκλο της, και να κάνεις το μεγάλο βήμα, για να αφήσεις πίσω σου όλα εκείνα που δεν μπορούν πια να σε ικανοποιήσουν! Αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή, είναι πολύ πιθανό μια ιδέα ή ένα σχέδιο σου, που προετοιμάζεις εδώ και καιρό, να έχει έρθει η στιγμή να δρομολογηθεί και να εξελιχθεί.

Το σίγουρο είναι πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, οι εξελίξεις σε οδηγούν στο επόμενο στάδιο της ζωής σου… Εσύ οφείλεις να λειτουργήσεις ώριμα, για να μπορέσεις να συντονίσεις την ροή των γεγονότων που διαδραματίζονται τώρα!

ΥΓ. Ο κυβερνήτης σου Άρης στον κύκλο αυτόν εμπλέκεται σε μια δύσκολη όψη με τον Κρόνο κι αυτό, ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών, εφιστά την προσοχή σου στα επαγγελματικά σου, γιατί κάποιες καταστάσεις μπορεί να πάρουν πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι φαντάζεσαι.

Ιδιαίτερη προσοχή με τον Ζυγό αλλά και τον Παρθένο, γιατί υπάρχει αρκετή ένταση και από τα δύο μέρη και είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν μεταξύ σας ρήξεις, ακόμα και οριστικές!

ΛΕΩΝ
Ίσως είναι η στιγμή που περίμενες, που θα διευκολύνει κάθε είδους απόφαση ή σχέδιο, που προετοιμάζεις εδώ και καιρό. Τώρα έχει έρθει η ώρα να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να οδηγήσεις εσύ τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στη ζωή σου το διάστημα που ακολουθεί. Κάθε είδους επέκταση, ανανέωση ή αλλαγή που συντελείται τώρα, έχει όλες τις πιθανότητες να σου φέρει τα αποτελέσματα που επιδιώκεις σε όλους τους δημιουργικούς τομείς της ζωής σου. Βεβαίως, μην ξεχνάς πως όλα εξαρτώνται από σένα και τη δουλειά που έχει προηγηθεί από τη μεριά σου! Δεν αποκλείεται να δεχτείς και σημαντική βοήθεια από κάποια πρόσωπα, προκειμένου να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Είναι μια περίοδος με συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, οι οποίες λειτουργούν σαν το επισφράγισμα των κινήσεών σου και μάλιστα με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους!

Αλλά και οι εξελίξεις στα ερωτικά σου έρχονται να ανανεώσουν τις σχέσεις σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα την περίοδο αυτή να επισημοποιήσεις ουσιαστικά τον δεσμό σου! Παράλληλα, η κοινωνική σου ζωή ενισχύεται, καθώς δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για τη διεύρυνση του κύκλου σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα, κάποιο πρόσωπο που συναντάς τώρα, με κάποιο τρόπο να σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στις υποθέσεις σου.

Να θυμάσαι πως το πιο σημαντικό σε αυτόν τον κύκλο είναι η δική σου στάση και το πόσο ξεκάθαρος είσαι στα θέλω σου, προκειμένου να προχωρήσεις στις όποιες αλλαγές έχεις ξεκινήσει να σκέφτεσαι και να μεθοδεύεις. Οι προϋποθέσεις όχι μόνο έχουν θετικό χαρακτήρα, μα οργανώνονται έτσι που σε οδηγούν ακριβώς στον στόχο σου, ακόμα κι αν περάσεις μέσα από δυσκολίες!

ΥΓ. Τα οικονομικά σου χρήζουν ιδιαίτερης σύνεσης και προσοχής αυτή την εβδομάδα, καθώς μπορεί να βγουν έκτακτα έξοδα, τα οποία δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Απαιτείται σύνεση και μέτρο από τη μεριά σου, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις την όποια δυσκολία παρουσιάζεται.

Με τον Κριό και με τον Τοξότη φαίνεται πως κάτι οδεύει προς την ολοκλήρωσή του, και μάλιστα με πολύ θετικές προοπτικές! 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις πολλούς λόγους να πιστεύεις πως ό,τι γίνεται τώρα και παρά την όποια δυσκολία μπορεί να παρουσιάζει, σου δίνει τη δυνατότητα να πας ένα βήμα παραπέρα, να εξελιχθείς, να εκφράσεις με πολύ καλύτερο τρόπο τη δημιουργικότητά σου, να ολοκληρώσεις τις προσπάθειές σου, τα σχέδια, φιλοδοξίες σου! Το σημαντικό στον κύκλο αυτό είναι η δική σου ψυχολογία, που φαίνεται όχι μόνο να είναι ανεβασμένη, αλλά και αποφασισμένη να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο! Αλλά και στα ερωτικά σου, ο κύκλος αυτός έρχεται να σου δώσει πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις, ενδεχομένως και την εδραίωση μιας σχέσης, που τώρα παίρνει μια πιο επίσημη θέση στη ζωή σου. Τώρα έχεις τη διάθεση να βγεις περισσότερο έξω, να ζήσεις την πιο χαλαρή πλευρά της ζωής, που μπορεί να σου προσφέρει χαρά, αισιοδοξία και χαμόγελο. Η κοινωνικότητά σου εκτοξεύεται, ενώ οι νέες γνωριμίες με κάποιο τρόπο θα παίξουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο το διάστημα που θα ακολουθήσει!

Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να κληθείς να ξεκαθαρίσεις οριστικά σχέσεις και συνεργασίες, που σε έχουν προβληματίσει και που ο κύκλος του μεταξύ σας εδώ και καιρό φαίνεται πως έχει πάψει να λειτουργεί και να σε ικανοποιεί. Ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών, η εποχή αυτή έχει έντονες ανακατατάξεις και εξελίξεις σε πολλαπλά επίπεδα, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που κορυφώνεται στον κύκλο αυτό, ενδεχομένως να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, δημιουργώντας έντονες αντιδράσεις, συμπεριφορές και καταστάσεις, που αν δεν προσέξεις μπορεί να πάρουν πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι φαντάζεσαι!

ΥΓ. Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα σε βοηθά σε πάσης φύσεως επεκτάσεις, ενώ προσφέρει και μια σημαντική ανανέωση στις σχέσεις σου, ιδιαίτερα τις ερωτικές!

Με τον Κριό έχεις πολλούς λόγους να ελπίζεις πως το μεταξύ σας θα έχει αίσιο τέλος. Αλλά και με τον Λέοντα υπάρχει πολλή χαρά. Μεγαλύτερη προσοχή στις σχέσεις σου με τον Παρθένο ή με έναν άλλο Τοξότη!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρακτικά, η έκλειψη αυτή σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου, που αφορά τα επαγγελματικά σου, γεγονός όχι απαραίτητα αρνητικό, αφού τώρα μπορεί να δεις το αποτέλεσμα στις προσπάθειες που κατέβαλες το προηγούμενο διάστημα! Βεβαίως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες ή και πρόσωπα στον επαγγελματικό σου χώρο, που θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στα σχέδιά σου. Γι’ αυτό οφείλεις να κινηθείς με ευελιξία, ώστε να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία. Το ζήτημα είναι πόσο αποφασισμένος είσαι να πετύχεις, από αυτό θα κριθούν όλα!

Και οικογενειακά ζητήματα φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο την περίοδο αυτή, ανασύροντας προβλήματα του παρελθόντος. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους Καρκίνους, πολύ πιθανόν να νιώσεις πως η συμπεριφορά του συντρόφου σου έχει ανατρεπτικό χαρακτήρα και εστιάζει σε εκείνες τις δύσκολες ισορροπίες, που πάντα δημιουργούσαν ένα χάσμα στη σχέση σας! Γενικότερα, είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις πως δεν σε καταλαβαίνουν τα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχεις, γεγονός που θα αποτελέσει πηγή αντιπαραθέσεων στην καθημερινότητα σου. Όπως και να ‘χει, το να αποφύγεις να ανοίξεις θέματα που δεν είναι εύκολα στη διαχείρισή τους, θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες, που έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη τώρα.

ΥΓ. Ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών, η καθημερινότητα σου περνάει σε μια έντονη φάση, με πολλές ανοιχτές υποθέσεις κι εκκρεμότητες. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στην επικοινωνία σου, για να μην μετατραπεί ο εργασιακός σου χώρος ή το σπίτι σου σε πεδίο… μάχης! Προσοχή και κατά τις μετακινήσεις σου, απόφυγε παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορές.

Με τον Παρθένο και με τον Τοξότη, είναι πολύ εύκολο να ανεβούν οι τόνοι και να υπάρξει ένταση στο μεταξύ σας. Ιδιαίτερη προσοχή με τον Κριό και τον Ζυγό, γιατί το κλίμα κινείται σε πάρα πολύ ευαίσθητες ισορροπίες. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η καθημερινότητά σου ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σκοινί! Ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, ο φόρτος εργασίας που παρουσιάζεται, αλλά και οι σχέσεις σου με συναδέλφους και συνεργάτες, έχουν έναν αρκετά πιεστικό χαρακτήρα, που σίγουρα δεν διευκολύνει τον ψυχισμό σου κι αυτός ένας λόγος που τα ξεσπάσματα μπορεί να είναι πολύ πιο έντονα από τα συνηθισμένα το διάστημα αυτό! Ωστόσο, η περίοδος αυτή σου δίνει την δυνατότητα να ολοκληρώσεις μια προσπάθεια, την οποία έχεις ξεκινήσει εδώ και καιρό, ή ακόμα να δεχτείς την σημαντική και ουσιαστική βοήθεια ενός προσώπου, ενδεχομένως ανώτερου από εσένα!

Γι’ αυτό, μην βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα αν βλέπεις πως οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που περίμενες. Χειρίσου τα πράγματα με ψυχραιμία, γιατί το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να σε δικαιώσει. Έτσι κι αλλιώς, είναι μια εποχή που δημιουργεί προϋποθέσεις και ευκαιρίες εξέλιξης, πιθανόν και σε οικονομικό επίπεδο!

ΥΓ. Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που ακολουθεί τον κύκλο της έκλειψης, επηρεάζει άμεσα εσένα των πρώτων ημερών. Πολύ πιθανόν να προκαλέσει αναβολή ή ματαίωση στα σχέδια σου. Ίσως ακόμα να υπάρξει ένταση με ένα φιλικό σου πρόσωπο. Προσοχή και σε σχέση με τον σύντροφό σου, γιατί κι εδώ το κλίμα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα τεταμένο.

Με τον Λέοντα έχεις πάντα λόγους να χαίρεσαι, ενώ με τον Κριό κάτι φαίνεται να οδεύει προς μια κορύφωση. 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι προσπάθειες που έκανες μέχρι τώρα, για να δρομολογήσεις λύσεις ή εξελίξεις στα οικονομικά σου, φαίνεται πως στον κύκλο αυτόν ολοκληρώνονται ή τουλάχιστον σου δίνουν διευκολύνσεις και εξυπηρετήσεις που σου χαρίζουν μια σημαντική ανάσα στον τομέα αυτόν. Από την άλλη μεριά, και ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών, η περίοδος αυτή σε φέρνει αντιμέτωπο με ιδιαίτερα προκλητικές κι εριστικές συμπεριφορές, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, φαίνεται να επανέρχονται προβλήματα που σε ταλαιπώρησαν την περίοδο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου του 2014, όπου καλείσαι να δώσεις μια οριστική λύση σε σχέσεις και συνεργασίες, που φαίνεται πως πλέον δεν έχουν κάτι άλλο να σου προσφέρουν.

Είναι μια εποχή τεταμένη, πολλές φορές μπορεί να νιώσεις πως τα πράγματα κινούνται σε ένα οριακό επίπεδο ή να βρεθείς μπροστά σε ματαιώσεις σχεδίων, από πρόσωπα που κινούνται με όχι και τόσο καλές προθέσεις απέναντί σου! Το κλειδί εδώ είναι να χειριστείς τις καταστάσεις με σύνεση και ψυχραιμία, ώστε να μην τις αφήσεις να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο!

Στην προσωπική σου ζωή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς το κλίμα στη σχέση σου μπορεί να είναι πολύ έντονο και να βγουν στο προσκήνιο θέματα από το παρελθόν, που πυροδοτούν αντιδράσεις! Αν δεν είσαι προετοιμασμένος για ρήξεις, κράτησε τις αποστάσεις, αλλά και την ψυχραιμία σου.

ΥΓ. Για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, με τον Δία να κινείται απέναντί σου ξεκινά μια εποχή με σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και στην προσωπική σου ζωή, όπου το κλίμα βελτιώνεται, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ελπίζεις και σε νέες, πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

Μεγάλη προσοχή με τον Παρθένο αλλά και τον Τοξότη, γιατί τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο! 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Εκείνο που χρειάζεται να διαχειριστείς με μια μεγαλύτερη ψυχραιμία, είναι ο εσωτερικός σου κόσμος. Φαίνεται να βιώνεις μια έντονη αναταραχή στον κύκλο αυτόν, μέσα από διλήμματα, άγχη και ανασφάλειες, που ενδεχομένως να βάλουν εμπόδια στα σχέδιά σου! Ίσως να θελήσεις να εκφράσεις και κάποια παράπονα, γεγονός που θα πυροδοτήσει αντιπαραθέσεις και εντάσεις με τα πρόσωπά που συνυπάρχεις. Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται να θελήσεις να κινηθείς με έναν πιο παρασκηνιακό τρόπο, προκειμένου να οργανώσεις κάποια θέματα, κυρίως οικονομικού χαρακτήρα.

Μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στα επαγγελματικά θέματα που τώρα προκύπτουν. Ίσως αυτός να είναι και ένας λόγος για να ενισχυθεί η ανησυχία σου, αφενός επειδή μπορεί να υπάρξει ένας μεγαλύτερος όγκος δουλειάς, αφετέρου επειδή θα αντιληφθείς ίσως πως και οι προθέσεις κάποιων προσώπων, δεν είναι τόσο θετικές όσο θα περίμενες. Το παρασκήνιο διαμορφώνει μια σειρά εξελίξεων, που βάζουν εμπόδια σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να υλοποιήσεις. Ωστόσο μην ξεχνάς πως συνήθως τα σενάρια που φτιάχνουμε στο μυαλό μας δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Κι επειδή είσαι από τους πολύ ευνοημένους της περιόδου γενικότερα, μην αφήσεις την όποια δυσκολία να σε πτοήσει. Να θυμάσαι πως στο τέλος μπορείς να πετύχεις αυτό που επιδιώκεις!

ΥΓ. Για σένα των πρώτων ημερών, ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει ένταση και εκνευρισμό, καθώς μπορεί να δεις να αναβάλλονται ή να ματαιώνονται τα σχέδιά σου. Επίσης, μπορεί να οξύνει τις σχέσεις με τα παιδιά σου (αν έχεις) ή με τον ερωτικό σου σύντροφο. Είναι μια εποχή που χρειάζεται πολύ μεγάλη ψυχραιμία, γιατί οι ισορροπίες, όσο καλές κι αν είναι, μπορεί να κλονιστούν. Για σένα του τρίτου δεκαημέρου, η Αφροδίτη εξομαλύνει πάρα πολύ τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα στον οικογενειακό χώρο, αλλά μπορεί να διευκολύνει και την επαγγελματική σου ζωή.

Με τον Κριό και τον Ζυγό χρειάζεται να κρατήσεις τις αποστάσεις. Ευελιξία απαιτείται με τον Παρθένο και τον Τοξότη. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το να κρατήσεις τώρα μια ουδέτερη και χαλαρή στάση, όσο αυτό είναι δυνατόν, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να δεις τα πράγματα από απόσταση και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν. Γιατί κατά βάση ο κύκλος αυτός ενεργοποιεί οικονομικά θέματα, που έχουν να κάνουν με κάθε λογής εκκρεμότητες. Πληρωμές, δάνεια, χρέη στην εφορία ή διατροφές, μπορεί να αποτελέσουν πηγή εκνευρισμού και εντάσεων, ενώ κάποιες μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου ενδεχομένως να επηρεάζουν έμμεσα κι εσένα. Και επειδή είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν συγκρούσεις με τα πρόσωπα αυτά, είναι σημαντικό να υπάρχει στο μυαλό σου μια εναλλακτική λύση, που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την ψυχική σου ηρεμία και ισορροπία!

Ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών, η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου και η συνάντησή του με τον Κρόνο, βγάζει στην επιφάνεια εκείνον τον δύσκολο εαυτό σου, που μπορεί να γίνει ιδιαίτερα καυστικός απέναντι στα πρόσωπα που συνυπάρχεις, γεγονός που τροφοδοτεί εντάσεις, τόσο στο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν θέλεις να αποφύγεις αντιδράσεις, αλλά και οριστικές ρήξεις λοιπόν, να σκέφτεσαι πριν σχολάσεις το οτιδήποτε. Οι συνέπειες μπορεί να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι φαντάζεσαι. Αν καταφέρεις να διοχετεύσεις αυτή τη δυναμικότητα που έχεις σε πιο δημιουργικά πράγματα, μπορείς πραγματικά να πετύχεις κάτι σημαντικό!

ΥΓ. Μην ξεχνάς πως υπάρχει και ένας Δίας, που διελαύνει στην περιοχή σου… Ιδιαίτερα για σένα του δεύτερου δεκαήμερου φέρνει σημαντικές ευκαιρίες, που πραγματικά μπορούν να διαμορφώσουν ένα νέο τοπίο, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.

Με τον Τοξότη αλλά και με έναν άλλον Παρθένο το κλίμα μπορεί να γίνει έκρυθμο, γι’ αυτό χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στο μεταξύ σας. Με τον Ζυγό αναθεωρείς πολλά στη σχέση σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παρόλη την ανάγκη σου να έχεις τον έλεγχο σε όλους και σε όλα, να θυμάσαι πως αυτό δεν είναι πάντα εφικτό! Ο κύκλος αυτός έρχεται να σου το θυμίσει, ολοκληρώνοντας αρχικά κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, που σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα. Ίσως τώρα πάρεις την απόφαση μιας αλλαγής και είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να ανανεώσεις στο χώρο που ζεις ή να αλλάξεις σπίτι και να βάλεις τις βάσεις για μια καινούργια ζωή… Αυτό δεν θα γίνει εύκολα, αφού είναι πιθανό να βρεις αντιδράσεις από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν! Ωστόσο, η επιθυμία σου για αλλαγή που έχει δρομολογηθεί έτσι κι αλλιώς εδώ και καιρό, τώρα μπορεί να υλοποιηθεί!

Αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή οι εξελίξεις δεν λείπουν! Πολύ πιθανόν να βρεθείς μπροστά στην αναβολή κάποιων σχεδίων που έχεις δρομολογήσει, ή ακόμα μπορεί και εδώ να κάνεις μια σημαντική αλλαγή. Όπως και να έχει, είναι σημαντικό να μεθοδεύεις και να οργανώνεις με κάθε λεπτομέρεια κάθε σου σχέδιο, για να ελαχιστοποιείς και το όποιο ρίσκο ενδεχομένως υπάρχει. Γεγονός πάντως είναι πως βρίσκεσαι σε μια φάση εξέλιξης, επέκτασης και αλλαγών, που μπορεί να μην έχουν εύκολα χαρακτήρα, όμως μην ξεχνάς πως είναι η εποχή σου, αυτή που μπορεί να σε βγάλει από οτιδήποτε σε ταλαιπωρεί, σε πιέζει ή απλά δεν σε εκφράζει! Δεν έχεις λοιπόν παρά να την εκμεταλλευτείς όσο καλύτερα μπορείς!

ΥΓ. Το τετράγωνο του Άρη με τον κυβερνήτη σου Κρόνο, ιδιαίτερα για σένα των πρώτων ημερών, μπορεί να αποκαλύψει ένα παρασκήνιο, που μπορεί να οργανώνεται είτε από την δική σου μεριά, είτε από την μεριά του συντρόφου ή των συνεργατών σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να αφήσεις τις εξελίξεις να σε οδηγήσουν και να σου δείξουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις. Για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, ο Δίας σου ανοίγει την πόρτα των ευκαιριών για επέκταση και δράση, τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στα ερωτικά! Προετοιμάσου κατάλληλα.

Ιδιαίτερη προσοχή με τον Παρθένο και τον Τοξότη, γιατί το κλίμα μπορεί να δυναμιτίσει έντονες καταστάσεις, αντιδράσεις και συγκρούσεις. Αλλά και με τον Κριό και τον Ζυγό καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

myastro.gr

Close