Ραγδαίες εξελίξεις -Το ανθρωποκτονιών στη Πάτρα για να πάρει κατάθεση από συγγενείς της Πισπιρίγκου

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με το θάνατο των τριών παιδιών -Το ανθρωποκτονιών μεταβαίνει στη Πάτρα για να πάρει κατάθεση από συγγενείς της Πισπιρίγκου.

Στην Πάτρα μεταβαίνει τις επόμενες μέρες το ανθρωποκτονιών, καθώς αναμένεται να μπουν στο κάδρο των ερευνών και οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δείτε ακόμη ΣΟΚ: Νεκρή 13χρονη μαθήτρια δολοφονήθηκε απο 14χρονο φίλο της

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, στα πλαίσια επίσπευσης της έρευνας για το κλείσιμο της υπόθεσης των θανάτων των τριών παιδιών, οι Αρχές αποφάσισαν τη μετάβαση στην Πάτρα κλιμακίου του ανθρωποκτονιών το οποίο θα λάβει καταθέσεις από τουλάχιστον 10 άτομα, συγγενείς της 33χρονης κατηγορουμένης, αλλά και λοιπούς φίλους του ζευγαριού που γνώριζαν τι συνέβαινε στο διαμέρισμα της οδού Μπιζανίου.

Στο πλαίσιο επίσπευσης της έρευνας, από τις ανακριτικές Αρχές έχει ζητηθεί να παραδοθούν το συντομότερο δυνατόν τα πορίσματα που αφορούν τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, αλλά και αυτά που αφορούν την εξέταση του φιαλιδίου που βρέθηκε με το αίμα της Τζωρτζίνας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close