«Ράγισε η λεκάνη μου κι έμεινα οκτώ μήνες σχεδόν ακινητοποιημένη στο κρεβάτι!»

«Ήμουν σε πολύ χάλια κατάσταση».

Στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη έδωσε συνέντευξη η Ιωάννα Μπέλλα, που αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην εφηβεία, με έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στη μέση και στη λεκάνη της.

Δείτε ακόμα: My Style Rocks: Η απίστευτη γκάφα της Σπυροπούλου! Δεν πάει ο νους σας τι έκανε

Μετά τα καλλιστεία, στις εκπομπές σχολίαζαν ότι έσβησες το τατουάζ που είχες στα πόδια σου. Το έσβησες;

Τα είχα καλύψει με ένα ειδικό make up. Αλλά ούτως ή άλλως θα το αφαιρέσω σύντομα. Γιατί να υπάρχει ατέλεια αν μπορείς να τη διορθώσεις; Αν και έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα, γιατί λέει «όταν χάνεις τα πάντα, μπες και ξαναπαίξε». Δένει απόλυτα με όσα έγιναν αυτές τις ημέρες.

Δείτε ακόμα: Δεν υπάρχει: Η Μακρυπούλια συναντάει παίκτη που μιλάει σαν την Αμαλία του Παρά 5 (Vid)

Αυτό το τατουάζ έχει σχέση και με μια δύσκολη κατάσταση που είχες περάσει στην εφηβεία;

Έπαιζα βόλεϊ από δώδεκα χρονών. Στην ηλικία των 14 με επέλεξαν στην Εθνική Ελλάδος. Σε έναν αγώνα στην Τουρκία με είδε ένας προπονητής από μια ομάδα στη Ρωσία και είπε «αυτή την κοπέλα εγώ τη θέλω». Με πήρε στην ομάδα του και μου είπε «μου αρέσει η τεχνική σου, το κορμί σου, έχεις φοβερές αναλογίες, αλλά θέλω να δυναμώσουμε τους μυς σου». Οπότε ξεκινήσαμε βάρη και είχαμε μόνο τρεις μήνες για το πρωτάθλημα. Εγώ, επειδή προπονούμασταν με το αντρικό τμήμα, τώρα καταλαβαίνετε, 15 χρονών κοριτσάκι, ενθουσιασμός που θα ήταν εκεί τα αγόρια, σήκωσα κάποια περιττά κιλά που δεν έπρεπε να σηκώσω και έπαθα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στη μέση μου και στη λεκάνη μου. Ράγισε η λεκάνη μου και έπαθα σπονδυλολίσθηση. Πέρασα δέκα μέρες στο νοσοκομείο, αλλά οκτώ μήνες σχεδόν ακινητοποιημένη σε ένα κρεβάτι, να μην είμαι όρθια, να δέσει η λεκάνη μου. Ήμουν σε πολύ χάλια κατάσταση. Και είπα πως όταν γίνω εντελώς καλά θα πάω να το σημαδέψω στο κορμί μου για να το θυμάμαι.

Δείτε ακόμα: My style rocks Gala: Δείτε ποια παίκτρια αποχώρησε και ποια κέρδισε το έπαθλο της εβδομάδας

Ισχύει ότι ήσουν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι;

Αυτό είναι λίγο τραβηγμένο. Απλώς όταν πονούσα καμιά φορά καθόμουν σε αυτό, δεν κυκλοφορούσα με το καροτσάκι

«Ράγισε η λεκάνη μου κι έμεινα οκτώ μήνες σχεδόν ακινητοποιημένη στο κρεβάτι!»

Πηγή: zappit
Close