Ρούλα Πισπιρίγκου – Δίκη  : Μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας

Μήνυση Κούγια κατά του Μάνου Δασκαλάκη για ψευδή κατάθεση: “Εντελώς αναξιόπιστο άτομο”. Τρέχουν οι εξελίξεις  στην δίκη της της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη για ψευδή κατάθεση υπέβαλε στο δικαστήριο ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας χαρακτήρισε τον μάρτυρα αναξιόπιστο σύμφωνα με το madata.gr  επικαλούμενος σημεία της κατάθεσής του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται η Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, υποστηρίζοντας ότι υπέπεσε σε σειρά αντιφάσεων σε σχέση με προηγούμενες καταθέσεις του.

Δείτε επίσης : Μάνος Δασκαλάκης : Αυτά είναι τα μηνύματα που θα προσκομίσει στο δικαστήριο

«Ο κ. Δασκαλάκης είναι ένα εντελώς αναξιόπιστο πρόσωπο, το οποίο ανάλογα με την περίοδο και τις συνθήκες που εξεταζόταν, έλεγε διαφορετικά πράγματα. Καταθέτω δικόγραφο που έχει χαρακτήρα μηνύσεως. Όπως προέκυψε από τη διαδικασία η κατάθεση του Δασκαλάκη ήταν ψευδής. Υιοθέτησε το βούλευμα και η δήλωσή του αυτή είναι ψευδής. Στο 16/9 υπόμνημά του χαρακτηρίζει έωλο επιστημονικά το συμπέρασμα της ψυχολόγου κα Σαββόγλου.

Άρα είναι ψευδής η δήλωσή του ότι υιοθετεί το βούλευμα στο σύνολό του, που στηρίζεται στην έκθεση της κα Σαββόγλου και αποδίδει κίνητρο στην κατηγορούμενη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας, που επιχείρησε να αποδομήσει και τους ισχυρισμούς Δασκαλάκη περί κινήτρου εκδίκησης.

Δείτε επίσης : Δίκη Πάτρα : Χαμός ανάμεσα σε Κούγια κατα του Κουσουλού  Πες στην που@@ρα θα σας γ@@σω

 

Close