Σάλος με την καταγγελία πως στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι κακοποιήθηκε 19χρονος ! Τι απάντησε ο ίδιος στις κατηγορίες

Χαμό έχει προκαλέσει η είδηση σχετικά με την καταγγελία εις βάρος του Έκτορα Μποτρίνι ότι γίνονταν βασανιστήρια στο εστιατόριό του στην Κέρκυρα.

Ο γνωστός σεφ Έκτορας Μποτρίνι μίλησε στο corfutv σχετικά με την καταγγελία που δέχτηκε από τον 19χρονο φοιτητή για κακοποίηση εντός του εστιατορίου του.

Ο 19χρονος κατήγγειλε πως ο υπεύθυνος κουζίνας του εστιατορίου που διατηρεί ο Έκτορας Μποτρίνι ασκούσε συστηματικά εναντίον του σωματική και λεκτική βία, με αποκορύφωμα συνεχή περιστατικά την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου.

Δείτε επίσης Αυτή είναι η 11χρονη κόρη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου που βαφτίστηκε στην Ύδρα (pics)

Όπως αναφέρει ο 19χρονος στην καταγγελία, ο υπεύθυνος κουζίνας του πετούσε καυτό λάδι πάνω στα χέρια του, του προκαλούσε εγκαύματα με καυτή σπάτουλα, τον εξύβριζε σκαιότατα ενώ του κατάφερε κλωτσιά στο τραυματισμένο του πόδι. Ο γνωστός σεφ Έκτορας Μποτρίνι, με αφορμή την καταγγελία του 19χρονου, μίλησε στο Corfutv για το περιστατικό το οποίο και διέψευσε.

Ο ίδιος χαρακτήρισε γελοίες τις καταγγελίες, ενώ όπως είπε, ο ίδιος ενημερώθηκε στον δρόμο ερχόμενος από εκδήλωση που έγινε σε άλλη περιοχή εκτός Κέρκυρας.

Τι δήλωσε ο Έκτορας Μποτρίνι
«Δεν ήμουν Κέρκυρα. Ήμουν με τον Σεφ μου και μάθαμε το συμβάν στον δρόμο. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα συμβάν μεταξύ δυο νεαρών και σε καμιά περίπτωση του Σεφ.Έχει απομακρυνθεί από την επιχείρηση το δεύτερο άτομο που μπλέκεται στην υπόθεση, ενώ ο 20χρονος ουδέποτε με ενημέρωσε για τέτοια περιστατικά. Εμένα μου είπε ότι κουράστηκε και θέλει να φύγει. Πραγματικά δεν πιστεύω τα όσα έχουν ειπωθεί και ακουστεί. Εμείς είμαστε πρότυπο. Δεν υπάρχει κουζίνα όπου να γίνονται τέτοια πράγματα».

Δείτε επίσης Νέο επίδομα από τον ΟΑΕΔ για όσους δεν ανήκουν σε ταμείο ανεργίας

 

Δείτε όλα τα νέα στη σελίδα μας με ένα κλικ εδω

Close