Σάββας Πούμπουρας: Η φάρσα της φετινής χρονιάς στην οποία έφαγε ξύλο από το θύμα

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε στο MyTV για το ξεκίνημα της νέας του εκπομπής My Best Friend’s Fear και αποκάλυψε λεπτομέρειες της φετινής σεζόν με αποκορύφωμα την φάρσα στην οποία έφαγε ξύλο από το θύμα.

 

Όταν δέχτηκες την πρόταση από τον σταθμό για να παρουσιάσεις την εκπομπή, είπες αμέσως το «ναι»;

Εννοείται, δέχτηκα αμέσως! Είναι η τέταρτη σεζόν που κάνω φάρσες. Αν θυμάμαι καλά, είχα να κάνω από το 2012-2013. Οπότε είμαι γνώστης αυτού του είδους. Το κάνω με αγάπη, το γουστάρω και έχω την ανάλογη εμπειρία πάνω σε αυτό το κομμάτι. Γι’ αυτό ήμουν πολύ χαρούμενος να το παρουσιάσω αλλά και να δώσω όλο μου το είναι και σε παραγωγικό κομμάτι μαζί με τα παιδιά, στα σενάρια, στην επιλογή των ηθοποιών, στα πάντα. Δεν είμαι παρουσιαστής στην εκπομπή, δεν ήθελα να είμαι μόνο αυτό.

Ποιες είναι οι δυσκολίες για το στήσιμο μιας τέτοιας εκπομπής;

Οι δυσκολίες είναι αμέτρητες. Ειδικά αυτή την εποχή που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σε έξαρση και όλοι έχουμε γίνει φωτογράφοι και κινηματογραφιστές, το να κρατήσεις μυστικό ό,τι συμβαίνει είναι πολύ δύσκολο. Οπότε, χρειαζόταν τρομερή εχεμύθεια από όλους μας και από τους συνεργούς. Επίσης, μία δυσκολία είναι να καταφέρεις με συγκεκριμένες δικαιολογίες να φέρεις τον καθένα εκεί που πρέπει, με ένα σενάριο που θα ταιριάζει στα μέτρα του. Ακόμη μία δυσκολία ήταν με τα ωράριο τους, καθώς κάποιοι μπορεί να είχαν θέατρο ή κάποιες δουλειές. Ήταν τρομακτικά δύσκολο και ξενυχτήσαμε πάρα πολύ.

Δείτε περισσότερα με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΏ

Close