Σχολικό λεωφορείο ανάγκασε μαθητές να κατεβούν σε άλλο χωριό από το δικό τους

Στον  Κουμπελή Χανίων συνέβη ένα τραγικό περιστατικό. Ο λόγος για δεκαπέντε μαθητές  γυμνασίου  που αναγκάστηκαν να αποβιβαστούν στα Κουνουπιδιανά   αντί στα σπίτια τους , σε Χωραφάκια και Σταυρό.

Δείτε επίσης : Πεθάνε απο κορονοιο ο επιχειρηματίας Π. Μουρατίδης

Σύμφωνα με καταγγελία της Ένωσης Γονέων Χανίων και του προέδρου, Γρηγόρη Γκουλούση, οι μαθητές  της Α τάξης του γυμνάσιου άκουσαν τον οδηγό να  λέει να αποβιβαστούν και να περιμένουν το λεωφορείο της γραμμής. Τελικά, οι μαθητές ειδοποίησαν τους γονείς τους και εκείνοι τους πήγαν στα σπίτια τους με ίδια μέσα.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνης, Γιάννη Καψανάκη, αποδέχθηκε ότι το περιστατικό πράγματι συνέβη και ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς εκ μέρους των ΚΤΕΛ.

Εξήγησε δε, ότι αιτία ήταν η κακή συνεννόηση μεταξύ ΚΤΕΛ και σχολείου. Όπως είπε, δεν υπήρξε σωστή ενημέρωση για την ακριβή ώρα που θα σχολούσαν τα παιδιά, και, καθώς είναι οι πρώτες μέρες λειτουργίας των σχολείων, σχόλασαν νωρίτερα.

Δείτε επίσης Η νόσος που μοιάζει με την Kawasaki προσβάλλει τα παιδιά με κορονοϊό! Πως συνδέονται;

Αποτέλεσμα ήταν να μπουν σε άλλο λεωφορείο, και ο οδηγός του δεν μπορούσε να αλλάξει το προγραμματισμένο δρομολόγιο, με αποτέλεσμα να τους υποχρεώσει να κατεβούν στα Κουνουπιδιανά.

Ο κ. Καψανάκης διαβεβαίωσε ότι από αύριο θα υπάρχει μισθωμένο ειδικό λεωφορείο για τα παιδιά του 7ου Γυμνασίου που χρειάζονται μεταφορά σε οικισμούς στο Ακρωτήρι. Θα προστίθενται δε, όσα δρομολόγια χρειαστούν για τη σωστή μεταφορά των μαθητών σε όλη την Π.Ε. Χανίων

Πηγή: zarpanews.gr

.

Close