Σε διαθεσιμότητα νηπιαγωγός που υποχρέωνε παιδάκι να ψέλνει, να κάνει το σταυρό του και να φιλά τη φωτογραφία παλιού προέδρου του ΟΚΠΑΠΑ

Σε διαθεσιμότητα η νηπιαγωγός του video με τον «Άγιο» Τσουμάνη…
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής από το stotapsi.gr

Επιβεβαιώνει ο ΟΚΠΑΠΑ Ιωαννίνων (Οργανισμός Πρόνοιας- Κοινωνικής Πολιτικής) το βίντεο και το περιστατικό σε παιδικό σταθμό των Ιωαννίνων.
Η νηπιαγωγός (υποχρέωνε το παιδάκι να ψέλνει, να κάνει το σταυρό του και να φιλά τη φωτογραφία του τότε προέδρου του ΟΚΠΑΠΑ κ. Φίλιππα Τσουμάνη), ήδη ετέθη σε αργία και διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ όπως γράφαμε χτες επενέβη και ο εισαγγελέας.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται :

Δείτε ακόμη Άθλιες συνθήκες στις σχολικές τουαλέτες- Αγώνα κάνουν οι δάσκαλοι για την επίλυση του ζητήματος

«Ύστερα από τα δημοσιεύματα σε σχέση με οπτικοακουστικό υλικό που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, γνωστοποιούμε ότι ήδη από διμήνου, ήτοι μόλις λάβαμε γνώση της ύπαρξής του και πριν την επέμβαση οποιαδήποτε άλλου διοικητικού ή πολιτειακού οργάνου 1) διετάχθη, με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. του Δήμου Ιωαννιτών, Ένορκη Διοικητική Εξέταση, 2) ασκήθηκαν τα προβλεπόμενα μέσα ιεραρχικού έλεγχου (Θέση σε διαθεσιμότητα)».

"Φίλα τον Άγιο…"!Εξευτελισμός 5χρονου σε παιδικό σταθμό των Ιωαννίνων Γράφει ο Κώστας Δ. ΚαλτσήςΑπίστευτο κι όμως αληθινό. Νηπιαγωγός(;) – υπάλληλος του Δήμου Ιωαννιτών, κάνει… "καψώνι" σε ένα πεντάχρονο αγοράκι σε παιδικό σταθμό. Πρέπει να ήταν μετά το Πάσχα και το υποχρεώνει να ψάλλει το Χριστός Ανέστη, λέγοντάς του… «φίλα τον άγιο», που ήταν ο… μεχρι πρότινος πρόεδρος του Οργανισμού Πρόνοιας (ΟΚΠΑΠΑ) κ. Φίλιππας Τσουμάνης. Το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας και στη διάθεση κάθε Αρχής, κυρίως της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων.Δε γνωρίζουμε βεβαίως τι συνέβη, κάτω από ποιές περιστάσεις και γιατί. Αυτά να τα εξετάσουν με προσοχή όσοι αρμόδιοι εμπλακούν, ακόμη και την περίπτωση ενός… βλακώδους αστεϊσμού!(Πατήστε την εικόνα για να δείτε)

Gepostet von stotapsi.gr am Montag, 16. September 2019

Σε διαθεσιμότητα η νηπιαγωγός του video με τον «Άγιο» Τσουμάνη…Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής Επιβεβαιώνει ο ΟΚΠΑΠΑ Ιωαννίνων (Οργανισμός Πρόνοιας- Κοινωνικής Πολιτικής) το βίντεο και το περιστατικό σε παιδικό σταθμό των Ιωαννίνων, που αποκαλύψαμε τη Δευτέρα και προκάλεσε πανελλήνιο σάλο.Η νηπιαγωγός (υποχρέωνε το παιδάκι να ψέλνει, να κάνει το σταυρό του και να φιλά τη φωτογραφία του τότε προέδρου του ΟΚΠΑΠΑ κ. Φίλιππα Τσουμάνη), ήδη ετέθη σε αργία και διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ όπως γράφαμε χτες επενέβη και ο εισαγγελέας. Υπάρχει όμως κι άλλο θέμα: Στο βίντεο ακούγονται κι άλλες δυό – τρεις φωνές και γέλια. Ποιές ήταν; Αναζητήθηκαν κι από αυτές ή τη διευθύντρια ευθύνες; *Στη σχετική, λιτή και δίχως περισσότερες λεπτομέρειες, ανακοίνωση τονίζεται : «Ύστερα από τα δημοσιεύματα σε σχέση με οπτικοακουστικό υλικό που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, γνωστοποιούμε ότι ήδη από διμήνου, ήτοι μόλις λάβαμε γνώση της ύπαρξής του και πριν την επέμβαση οποιαδήποτε άλλου διοικητικού ή πολιτειακού οργάνου 1) διετάχθη, με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. του Δήμου Ιωαννιτών, Ένορκη Διοικητική Εξέταση, 2) ασκήθηκαν τα προβλεπόμενα μέσα ιεραρχικού έλεγχου (Θέση σε διαθεσιμότητα)».

Gepostet von stotapsi.gr am Dienstag, 17. September 2019


Close