γλωσσοφαγιά_ποια_είναι_τα_σημάδια_

Σε γλωσσοτρώνε; Αυτά είναι τα… συμπτώματα κι αν πιστεύεις στη γλωσσοφαγιά, αυτό το άρθρο θα σου φανεί πολύ χρήσιμο!

Πολλοί πιστεύουμε στη γλωσσοφαγιά. Γλωσσοφαγιά είναι όταν ένας άλλος άνθρωπος σε σχολιάζει αρνητικά και μεταφέρει με έναν τρόπο που δεν μπορούμε ακριβώς να εξηγήσουμε την αρνητική του ενέργεια προς εσένα. Έτσι ξεκινάς να νιώθεις περίεργα και άσχημα.

Τα “συμπτώματα” της γλωσσοφαγιάς μπορούν να αφορούν την σωματική ή και την ψυχολογική σου υγεία. Η γλωσσοφαγιά οδηγεί στο μάτιασμα. Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν θα σου δείξουμε ποια είναι τα σημάδια που σου δείχνουν ότι κάποιος σε γλωσσοτρώει. Διαβάστε παρακάτω:

Ποια είναι τα σημάδια της γλωσσοφαγιάς

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να γλωσσοτρώνε πολλούς ανθρώπους. Δεν μπορούμε να τους συμπαθούμε όλους και σίγουρα δεν μας συμπαθούν όλοι. Πως όμως μπορείς να καταλάβεις πότε ένας άλλος άνθρωπος σε γλωσσοτρώει;

Υπάρχουν μερικά σημάδια που θα τα αναλύσουμε αμέσως. Ένας άνθρωπος που τον γλωσσοτρώνε συνήθως νιώθει συνεχώς ανήσυχος. Μπορεί να αντιμετωπίσει διαταραχές ύπνου και να δει πολλούς και συχνούς εφιάλτες.

Επίσης ένας άνθρωπος που τον γλωσσοτρώνε βλέπει το δέρμα του να γκριζάρει ή νιώθει το αίσθημα ότι κάποιος εισβάλλει στο προσωπικό του πεδίο. Νιώθει συνεχώς κουρασμένος χωρίς λόγο, έχει την αίσθηση ότι κάποιος ή κάτι του ρουφά ενέργεια, αποφεύγει να κοιτάξει κάποιον άλλον στα μάτια.

Δείτε ακόμα Προσευχή για ξεμάτιασμα

Επίσης νιώθει συνεχώς βρώμικoς, έχει κενά μνήμης, κάνει πράγματα που δεν είναι του χαρακτήρα του και υπό άλλες συνθήκες δεν θα τα έκανε, έχει αλλαγές στην συμπεριφορά του χωρίς προφανή αιτία, νιώθει κακότυχος, έχει νεύρα και τα ξεσπάει χωρίς λόγο, αισθάνεται ότι έχει δύο πρόσωπα.

Τέλος νιώθει να κρυώνει και ανατριχιάζει ξαφνικά, νιώθει ότι κάποιος τον παρακολουθεί, δεν έχει αυτοπεποίθηση, έχει κατάθλιψη ή μελαγχολία, ξεκινούν να του αρέσουν τα σκούρα χρώματα και τα σκοτεινά δωμάτια και αποφεύγει το φως του ήλιου.

Τι μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις την γλωσσοφαγιά

Για να αποφύγεις την γλωσσοφαγιά η λύση δεν είναι να είσαι συμπαθητικός και καλός με όλους. Αυτό δεν γίνεται διότι αφενός δεν θα είσαι ο εαυτός σου και αφετέρου ακόμη και τίποτα να μην κάνεις πολλές φορές κάποιος σε αντιπαθεί και σε σχολιάζει χωρίς προφανή λόγο.

Για να αποφύγεις και να αμυνθείς από την γλωσσοφαγιά η λύση είναι να σκέφτεσαι όσο περισσότερο μπορείς ότι κανείς δεν είναι σε θέση να σε βλάψει. Κι αν η γλωσσοφαγιά ξεκινάει να σε επηρεάζει μην αποδεχτείς τον ρόλο του θύματος.

Δείτε ακόμα Αυτό είναι το φυτό που διώχνει τη γρουσουζιά, τη γλωσσοφαγιά και το κακό μάτι!

Αυτό αν το κάνεις θα επηρεαστείς σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Έτσι προσπάθησε να νιώσεις αυτοπεποίθηση και αγάπη για τον εαυτό σου έτσι ώστε τίποτα κακό να μη βρίσκει την είσοδο να μπει σε σένα. Στο τέλος μπορείς να ζητήσεις από κάποιον να σε ξεματιάσει. Μπορεί να σε ενδιαφέρει να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για το ξεμάτιασμα. 

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την θρησκεία στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close