Σε κατάσταση αμόκ ο 45χρονος άντρας στο Κορωπί - Πυροβόλησε και τραυμάτισε τον πατέρα της φόνισσας - Έχει εξαφανιστεί από την περιοχή

Ο 45χρονος άντρας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και απειλούσε πως θα σκοτώσει κόσμο εάν δεν δίνει τα παιδιά του
– Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο 45χρονος πυροβόλησε τον πεθερό του και μία γυναίκα
– Η νυν σύντροφός του το βράδυ της Πέμπτης φέρεται να σκότωσε με 5 μαχαιριές την πρώην σύζυγο του 45χρονου
– Ο ίδιος ο 45χρονος μετέφερε την πρώην σύζυγό του στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου αλλά δυστυχώς η 38χρονη κατέληξε

Σε κατάσταση συναγερμού είναι η Ελληνική Αστυνομία στην περιοχή του Κορωπίου, καθώς ο 45χρονος άντρας που χθες τη νύχτα η σύντροφός του σκότωσε με πέντε μαχαιριές την πρώην σύζυγό του, βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ και απειλεί με μία καραμπίνα να σκοτώσει κόσμο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt ο 45χρονος άντρας με ένα όπλο έφτασε στο σπίτι του πατέρα της νυν συντρόφου του και απειλούσε να τον σκοτώσει. Πρόκειται για τον πατέρα της νυν συντρόφου του, η οποία χτες μαχαίρωσε την πρώην σύζυγό του.

Ο 45χρονος άντρας σύμφωνα πάντα με τις πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες μπήκε στο σπίτι του πεθερού του και τον πυροβόλησε, ενώ φέρεται να πυροβόλησε και άλλη μία γυναίκα που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι.

Αυτό επιβεβαιώνει και τις αρχικές πληροφορίες του NewsIt πως ακούστηκαν πυροβολισμοί από το σπίτι του πατέρα της γυναίκας που φέρεται να σκότωσε με 5 μαχαιριές την 38χρονη γυναίκα στο Κορωπί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος αφού πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τους δύο ανθρώπους, στη συνέχεια εξαφανίστηκε με την αστυνομία να τον αναζητά.

Ο 45χρονος άντρας όπως ακούτε και στο ηχητικό ντοκουμέντο του NewsIt ζητάει να δει και να ακούσει τα παιδιά του και απειλεί πως θα σκοτώσει όποιον βρεθεί μπροστά του.

Όλα ξεκίνησαν τη νύχτα της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νυν σύντροφος του 45χρονου πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του 45χρονου, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της επίσκεψης. Εκεί, η νυν σύντροφος φέρεται να ήρθε στα χέρια με την πρώην σύζυγό και την χτύπησε με πέντε μαχαιριές τραυματίζοντάς την σοβαρότατα.

Επικράτησε πανικός στη γειτονιά του Κορωπίου και αμέσως έφτασε η αστυνομία, αλλά και ο 45χρονος άντρας, ο οποίος πήρε την πρώην σύζυγό του και την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας. Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να σώσουν την 38χρονη γυναίκα, η οποία τελικά κατέληξε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ NEWSIT 

Close