Σε πλήρη απάθεια ο serial killer στην Κύπρο –Κυνικός, χωρίς ίχνος μεταμέλειας

Σοκαρισμένοι είναι όλη η Κύπρος αλλά και η Ελλάδα τόσο με τα εγκλήματα που έχει διαπράξει ο serial killer, αλλά και με την χωρίς προηγούμενο απάθειά του και στάση του!!!

Οι ανακριτές επιχειρούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη, πράγμα το οποίο θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν το κίνητρο πίσω από τα εγκλήματά του.

Ο δράστης που ομολόγησε γραπτώς τα εγκλήματά του αποκάλυψε πως το πρώτο έγκλημα το διέπραξε το 2016 και ότι δεν υπάρχουν άλλα θύματα πέρα από 7 που ομολόγησε. Αυτό όμως που σόκαρε τους ανακριτές ήταν πως ο Ορέστης δήλωσε με κυνικό τρόπο πως διέπραξε όλα αυτά τα φονικά εγκλήματα επειδή ένιωθε ωραία να σκοτώνει γυναίκες.

Δείτε επίσης Χαμός στο MasterChef! «Πες της να βγάλει το σκασμό»

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το reporter.com.cy, ο 35χρονος βρίσκεται σε πλήρη απάθεια και είναι λες και διασκεδάζει το γεγονός ότι όλη η Αστυνομία ασχολείται συνεχώς μαζί του, ψάχνοντας για τα θύματα του, 5 γυναίκες και 2 παιδιά.

Η απάθεια του σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι όταν κλήθηκε να απαντήσει τι ρούχα φορούσε η μητέρα της οκτάχρονης που είναι μια εκ των δύο σορών που εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη, ο 35χρονος «Ορέστης» απάντησε με ωμό τρόπο «μπορεί να φορούσε, μπορεί να μην φορούσε».

Σημειώνεται πως ο 35χρονος που έχει ήδη εξεταστεί από κυβερνητικό ψυχίατρο σύμφωνα με τον οποίο, είχε πλήρη συναίσθηση των πράξεων του.

Δείτε επίσης Οι άγνωστες λεπτομέρειες από τον οδυνηρό χωρισμό της Λάσκαρη και του Βοσκόπουλου: «Δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, ήταν απαρηγόρητος και έκλαιγε σαν μωρό παιδί»

«Είναι εντελώς απαθής. ∆εν έχει δείξει ίχνος µεταµέλειας. ∆εν έχει βουρκώσει, ούτε έχει ρίξει ένα δάκρυ για τα θύµατά του. ∆εν έχει καν ζητήσει συγγνώµη για τις πράξεις του και φέρεται σαν να λειτουργεί µε απόλυτη νηφαλιότητα» αποκάλυψε αστυνομικός που συμμετέχει στις έρευνες.

Οπως είπε ο ίδιος, ο serial killer περιέγραψε ότι «με σταθερότητα και αποφασιστικότητα µας υπέδειξε τα σημεία που είχε ξεφορτωθεί τα τρία γνωστά θύµατά του. Ακόµη και όταν τον πήγαµε στη λίµνη Ξυλιάτου ήταν ανέκφραστος και αδιάφορος. ∆εν αποκαλύπτει τίποτα περισσότερο, ούτε έχει εξηγήσει τους λόγους πίσω από τις ειδεχθείς του πράξεις».

Σημειώνεται πως ο serial killer ζήτησε χαρτί για να γράψει σε δέκα σελίδες όλες τις φρικιαστικές του ενέργειες, αφού πρώτα είχε πει στους ανακριτές «βαρέθηκα, θέλω να πάω φυλακή», σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης.

Επίσης ο ύποπτος, σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, ζήτησε από τους ανακριτές, να μην θυματοποιηθούν τα παιδιά του, ηλικίας έξι και επτά ετών και τα οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, την οποία μάλιστα και είχε απειλήσει την περίοδο που πήραν διαζύγιο.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών στην Κύπρο για τον εντοπισμό των θυμάτων στις «λίμνες του θανάτου».

Με πληροφορίες από .iefimerida.gr

Close