Σε ποια ζώδια θα πέσει ο Ουρανός στο κεφάλι με τον Ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη;

Και σε ποια θα φερθεί με το γάντι;

Κριός

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018, μάλλον θα αναθεωρήσετε πολλά. Τα πιστεύω σας, την κοσμοθεωρία σας, τα επαγγελματικά σας σχέδια και κυρίως τις σχέσεις σας. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα επανεξετάσετε επαγγελματικά σχέδια που αφορούν το εξωτερικό ή ένα καινούριο άνοιγμα, ενώ καλό είναι να προσέξετε αν έχετε οργανώσει ένα ταξίδι.

Ταύρος

Τυχεράκηδες! Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018, ίσως να σας επιστραφούν κάποια χρήματα. Παράλληλα, φαίνεται πως αλλάζουν κάποια πράγματα στα εισοδήματα του συντρόφου σας, ενώ πιθανόν να βρεθείτε και σε μία φάση εσωτερικού απολογισμού, εστιάζοντας σε ψυχολογικά θέματα.

Δείτε ακόμα: Αυτά τα 3 ζώδια έχουν αλάνθαστο ένστικτο!

Δίδυμοι

Τα πάνω κάτω φέρνει ο Ανάδρομος Ερμής. Κατά την ανάδρομη πορεία του από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018, ενδεχομένως να επιστρέψει στη ζωή σας ένας παλιός σύντροφος, με τον οποίο έχετε ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς και που μάλλον, θα θελήσετε να τους κλείσετε οριστικά. Επίσης, αν ξεκίνησατε πρόσφατα μια καινούρια σχέση, πιθανόν να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα για το πρόσωπο αυτό, ενώ γενικά φαίνεται πως αλλάζετε κάποιες πεποιθήσεις σου για τις σχέσεις. Όσον αφορά τα επαγγελματικά, ίσως να υπάρξουν ανακατατάξεις σε επίπεδο συναδελφικών σχέσεων.

Καρκίνος

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018, θα υπάρξουν ανακατατάξεις στον εργασιακό χώρο. Ίσως να φύγουν κάποιοι συνάδελφοι, να αλλάξετε επαγγελματική στέγη ή ακόμη και να αποφασίσετε να αλλάξετε εργασία. Επίσης, φαίνεται πως θα σας απασχολήσει ο τρόπος που κατανέμετε τον χρόνο σας. Ακόμη, η φυσική σας κατάσταση, η διατροφή και το σώμα σας έρχονται σε πρώτο πλάνο.

Λέων

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018, ίσως να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα σχετικά με τις πηγές από τις οποίες λαμβάνετε ευχαρίστηση ή σχετικά με τον τρόπο που απολαμβάνετε γενικότερα. Επίσης, δεν αποκλείεται να δεχθείτε ερωτικές προτάσεις από θαυμαστές που είχατε γνωρίσει στο παρελθόν. Γενικώς ανάδρομος ή όχι εσείς λάμπετε την περίοδο αυτή.

Παρθένος

Ανακλαινίσεις, ανακατατάξεις και αλλάγές προβλέπονται κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018. Αν μένετε στο εξωτερικό, δεν αποκλείεται να επιστρέψετε στα πάτρια εδάφη. Γενικά, την περίοδο αυτή σκέφτεστε έντονα το παρελθόν και θα θελήσετε να κάνετε έναν απολογισμό ζωής. Δύσκολα πράγματα δηλαδή.

Ζυγός

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 3 έως τις 22/12, θα χρειαστεί να προσέξετε λίγο περισσότερο τον τρόπο που εκφράζεστε, καθώς ενδέχεται να γίνετε υπερβολικά αδιάκριτοι, προκαλώντας ρήξεις στις σχέσεις με κοντινά πρόσωπα ή συνεργάτες. Παράλληλα, την περίοδο αυτή καλό είναι να προσέξετε τις μετακινήσεις σας και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να επισκευάσετε το μεταφορικό σας μέσον.

Δείτε ακόμα: Τα 5 άπληστα ζώδια -Τους νοιάζει μόνο ο εαυτός τους!

Σκορπιός

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018, θα χρειαστεί να προσέξετεδιαίτερα τον τρόπο που ξοδεύετε χρήματα, γιατί υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού. Αποφύγετε αγορές, επενδύσεις και δανεισμούς αυτή την εποχή.

Δείτε ακόμα: Ζώδια: Αναλυτικά οι ετήσιες προβλέψεις για Ολο το 2019!

Τοξότης

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018, φαίνεται πως θα αναθεωρήσετε αρκετά πράγματα για τη ζωή και θα λάβετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον, καθώς οι μέρες αυτές θα είναι και οι τελευταίες του Κρόνου στο ζώδιό σας. Είτε αποφασίσετε να αλλάξετε επαγγελματικό προσανατολισμό, είτε να τερματίσετε μια σχέση που σας ταλαιπωρεί, είτε να προχωρήσετε παρακάτω στον δεσμό σας, το βέβαιο είναι ότι κάποιες κινήσεις που θα κάνετε τις μέρες αυτές, θα τις κουβαλάτεγια καιρό στη ζωή σας και σίγουρα θα οδηγήσουν στην προσωπική σας ωρίμανση.

Αιγόκερως

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018, γίνεστε πιο εσωστρεφείς. Ίσως να αναθεωρήσετε την οπτική σας για κάποια άτομα, καταστάσεις ή σχέδια το διάστημα αυτό και γενικά, πιθανόν να προετοιμάζεστε για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας, το οποίο θα αρχίσει να υλοποιείται από τον Ιανουάριο κι έπειτα.

Δείτε ακόμα: Τα 4 ζώδια που δε λένε ποτέ «συγγνώμη», κι ας φταίνε

Υδροχόος

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια ξεκαθαρίσματα με τον φιλικό περίγυρο ή να εμφανιστούν παλιότερα προβλήματα σε κοινωνικές σχέσεις που χρειάζονται επίλυση. Ακόμη, ίσως να συναντήσετε παλιούς γνωστούς που φέρνουν κάποια ενδιαφέροντα νέα. Γενικά, είναι μια περίοδος αναθεώρησης στόχων και μελλοντικών επιδιώξεων.

Ιχθείς

Κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2018, ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές σε επίπεδο συναδέλφων ή προϊστάμενων στον χώρο της δουλειάς, ενώ δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις που λάβατε για την επαγγελματική σας πορεία.

 

Πηγή: marieclaire
Close