Σαν 2 σταγόνες νερό: Ο Έλληνας σωσίας του Ντάνου κάνει θραύση σε νέα διαφήμιση (Pic)

Τον θέλουν όλοι

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο «Ντάνος» του Survivor έχει βαλθεί να διαψεύσει όσους υποστήριζαν ότι το άστρο του θα… έσβηνε γρήγορα.

Δείτε επίσης: Δίνει αναφορά για τα πάντα στη μαμά του!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, μετά τη νίκη του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κάνει πολύ προσεγμένες και στοχευμένες κινήσεις κι έτσι η μία επαγγελματική πρόταση διαδέχεται την άλλη.

Παίζει σε καθημερινή τηλεοπτική σειρά (“Τατουάζ“), ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και η αυτοβιογραφία του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «Λοιπόν», ο «Ντάνος» παρακολουθεί κατ’οίκον μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το τρόπο που παίζει στο «Τατουάζ».

Δείτε επίσης: Μακιγιάζ Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019: Οι κορυφαίες τάσεις για την σεζόν

Ωστόσο, μετά το κόψιμο του «Τατουάζ» ακολουθεί κι άλλη πρόταση.Σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Σελίδας, έχει ξεκινήσει ένας άτυπος «πλειστηριασμός» μεταξύ Alpha και ΑΝΤ1 για τα μάτια του “Ντάνου”. Οι ιθύνοντες του Alpha θέλουν την παραμονή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο κανάλι της Κάντζας, προτείνοντάς του διπλό ρόλο. Στον αντίποδα, ο ΑΝΤ1, έχει προτείνει στον Γιώργο Αγγελόπουλο τη συμμετοχή του στο “«γυναίκα χωρίς όνομα», που θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, υπάρχει και εναλλακτική πρόταση, για πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά του καναλιού.

Δείτε επίσης: Το Τατουάζ: Επεισόδια 187 – 188 – 189 – 190 – 191 – 192 – 193 – 194

Πηγή: newsbomb.gr
Close