Σοκ με Δώρα Ζέμπερη: Τι ανατριχιαστικό συνέβη μια μέρα πριν δολοφονηθεί. Καταδικασμένη

Ποιες οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για Δώρα Ζέμπερη;

Απίστευτες εξελίξεις δρομολογούν οι καταγγελίες που έκανε στις Αρχές η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη, αναφορικά με τα όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας της αδικοχαμένης εφοριακού στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η μητέρα όσο και ο αδερφός της Δώρας κατέθεσαν πως η ίδια είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της και μάλιστα δύο φορές.

Στην κατάθεση γίνεται λόγος για «ωμές παρεμβάσεις στην δουλειά της», με τους οικείους της εφοριακού να υποστηρίζουν πως της είχαν σβηστεί υποθέσεις τις οποίες χειριζόταν.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλεται, υπήρξε ένα περίεργο περιστατικό μία ημέρα πριν από τη δολοφονία της:

Τη στιγμή που η Δώρα μαζί με την αδερφή της προσπαθούσαν να διασχίσουν κεντρικό δρόμο, μηχανή παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και παραλίγο να τις παρασύρει.

Ένα μήνα, μάλιστα, πριν από αυτό το περιστατικό, πάλι ενώ πήγε να διασχίσει μεγάλο δρόμο, τη λεωφόρο Γαλατσίου, και πάλι μια μεγάλη μηχανή παραβίασε το κόκκινο και κόντεψε να την χτυπήσει.

Η οικογένεια της 32χρονης εφοριακού υποστηρίζει πως τα περιστατικά αυτά μόνο τυχαία δεν είναι και πως συνδέονται άμεσα ίσως και με την εργασία της και ειδικότερα με τις υποθέσεις που χειριζόταν.

Πηγή: fimes.gr

Close