ΣΟΚ!Ελάτε γιατί έπνιξα την κόρη μου... είπε ο παιδοκτόνος αστυνομικός στους συναδέλφους του
 

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία στον Εύοσμο, στη Θεσσαλονίκη, με τον παιδοκτόνο αστυνομικό που δολοφόνησε την 7χρονη κόρη του.

Το enikos.gr επικοινώνησε με γείτονες της οικογένειας, οι οποίοι δηλώνουν συγκλονισμένοι. Όπως ανέφεραν αδυνατούν να πιστέψουν την τραγική είδηση. “Είναι απίστευτο. Τα βλέπουμε στην Αμερική, τα είδαμε και στην γειτονιά μας”, ανέφερε καταστηματάρχης της περιοχής που περιγράφει τον αστυνομικό ως “μαζεμένο”, “ευγενικό” και “τυπικό”. 

Ο 47χρονος δράστης υπηρετεί στα ΜΑΤ και είχε μόλις επιστρέψει στην υπηρεσία του μετά από εννιάμηνη γονική άδεια, μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ανθρώπου που γνώριζε καλά την οικογένεια του αστυνομικού, και από την πρώτη στιγμή βρέθηκε έξω από το σπίτι, ο παιδοκτόνος κάλεσε την αστυνομία λέγοντας “ελάτε γιατί έπνιξα την κόρη μου”. Αναφέρει, επίσης, ότι η μητέρα έλειπε από το σπίτι την ώρα του εγκλήματος, ενώ όταν επέστρεψε, στο σημείο είχαν φτάσει περιπολικά και ασθενοφόρα και δεν μπόρεσε καν να μπει στο σπίτι.

Όπως δήλωσε γείτονας της οικογένειας στο enikos.gr, η τραγική μητέρα έκλαιγε και ούρλιαζε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε. 

Κομμένος από τις διμοιρίες των ΜΑΤ για ψυχολογικούς λόγους ο παιδοκτόνος αστυνομικός

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την προσωπικότητα του 47χρονουπαιδοκτόνου αστυνομικού.

Ασφαλείς πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν πως ο αστυνομικός που στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του είχε λάβει αναρρωτική άδεια 40 ημερών το 2004 καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με το άγχος.

Μόλις η άδεια του τέλειωσε επέστρεψε κανονικά στην υπηρεσία του και υπηρετούσε σε διμοιρία των ΜΑΤ. Το 2009 όμως από την υπηρεσία του ζητήθηκε να εξεταστεί από ψυχολόγο και από εκείνη τη στιγμή υπηρετούσε ως σκοπός στο κτίριο των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικός που υπηρετούσε στην ίδια διμοιρία με τον 47χρονο παιδοκτόνο δήλωσε στο enikos.gr πως «είναι ένας άνθρωπος που δεν είχε πειράξει κανέναν. Ήταν όμως ιδιαιτέρως κλειστός χαρακτήρας. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πως σκότωσε την κόρη του» δηλώνει ο ένστολος και συμπληρώνει «θυμάμαι όταν είχα πάει στη βάφτιση του παιδιού του, έδειχνε πολύ ευτυχισμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τον έπιασε και έκανε κάτι τέτοιο».

Ο 47χρονος τους τελευταίους μήνες είχε λάβει γονική άδεια, καθώς έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, η οποία έληγε σε λίγες ημέρες.
πηγη

ΣΟΚ!Ελάτε γιατί έπνιξα την κόρη μου... είπε ο παιδοκτόνος αστυνομικός στους συναδέλφους του

Τι λέειη γυναίκα που προσπάθησε να σώσει την επτάχρονη μικρούλα, που στραγγάλισε ο πατέρας της
Η κυρία Victoria Vujisic, νοσηλεύτρια και οδοντίατρος, ζει στην περιοχή και ήταν από τους πρώτους που έτρεξαν να βοηθήσουν και να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στο παιδί, όταν άκουσε τις φωνές των γειτόνων.

«Προσπάθησα να δώσω τις πρώτες βοήθειες στο παιδάκι, το οποίο ήταν αναίσθητο, ξαπλωμένο στο κρεβάτι και δεν είχε παλμούς. Μετά από λίγο κατέφθασαν και οι γιατροί του ΕΚΑΒ και επί δυόμιση ώρες κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουμε στη ζωή, αλλά ήταν αδύνατον. Το παιδί είχε εμφανείς μελανιές στο λαιμό και άλλα σημάδια στο πρόσωπο. Ο πατέρας βρισκόταν την ώρα εκείνη στο σπίτι, αλλά όχι στο δωμάτιο του παιδιού. Παρότι λόγω επαγγέλματος έχω συναντήσει και αντιμετωπίσει πολλές καταστάσεις, η εικόνα του μικρού παιδιού θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου», λέει μιλώντας στο protothema.gr.

Close