Σοκ : Νήπιο πυροβόλησε θανάσιμα γυναίκα κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης

Μια πραγματικά απίστευτη τραγωδία έγινε στην Φλόριντα των ΗΠΑ αφού η γυναίκα πέθανε μόλις  πυροβολήθηκε από νήπιο ενώ βρισκόταν σε τηλεδιάσκεψη μέσω Zoom.

Σύμφωνα με πληροφορίες της  αστυνομίας, η  21 ετών Shamaya Lynn, βρισκόταν  σε βιντεοκλήση σε σχέση  με τη δουλειά της, όταν πυροβολήθηκε.

Η Altamonte Springs Police σε ανακοίνωση στο Facebook  αναφέρει ότι  ένα άτομο κάλεσε την Άμεση Βοήθεια όταν η Lynn έπεσε προς τα πλάγια και ένα παιδί εμφανίστηκε από το  βάθος και όσοι συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη άκουσαν έναν θόρυβο.

Δείτε επίσης : Ήρθαν στα χέρια Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης στην φυλακή

Η  αστυνομία και οι Πρώτων Βοήθειες έσπευσαν άμεσα αλλά ήταν αργά  , η Lynn είχε υποκύψει στο θανάσιμο τραύμα της στο κεφάλι.

Ένας ενήλικας είχε αφήσει ένα γεμάτο και ανασφάλιστο περίστροφο σύμφωνα με την ανακοίνωση μέσα στο διαμέρισμα και αξίζει να σημειωθεί ότι οι ανακριτικές κάνουν έρευνες για τον αν πρέπει να ασκηθεί δίωξη στον ιδιοκτήτη του όπλου.

Από την άλλη η αστυνομία δεν έδωσε άλλες πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη του όπλου, την ηλικία και το τι είδους σχέση είχε με το θύμα .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close