Σοκ : Παρουσιάστρια ειδήσεων έπαθε  εγκεφαλικό ενώ ήταν στον αέρα

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη παρουσιάστρια ενώ ήταν στον αέρα. Για καλή της τύχη οι συνάδελφοι της  αναγνώρισαν τα σημάδια οπότε και η παρουσιάστρια μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.   

Όταν η παρουσιάστρια του καναλιού KJRH ξεκίνησε  να εκφωνεί την είδηση σχετικά με την ακύρωση της εκτόξευσης του διαστημικού πυραύλου Artemis-1 της NASA  ξαφνικά κατάλαβε πως δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη . «Συγγνώμη, κάτι δεν πάει καλά με εμένα σήμερα το πρωί και σας ζητώ συγγνώμη» ανέφερε η παρουσιάστρια πηγαίνοντας  στο δελτίο καιρού.

Δείτε επίσης  : ΕΟΦ: Μην αγοράζετε προϊόντα από αυτή την ιστοσελίδα

Η Τζούλι Τσιν έφυγε  από το στούντιο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Παρόλα αυτά  δεν επέστρεψε στο δελτίο ειδήσεων αφού  όπως  γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στα social media έπαθε  εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Είμαι χαρούμενη γιατί όλες μου οι εξετάσεις βγήκαν καλές. Για την ώρα οι γιατροί πιστεύουν ότι υπέστη αρχές εγκεφαλικού αλλά όχι ένα κανονικό εγκεφαλικό. Υπάρχουν ακόμα πολλές ερωτήσεις αλλά η τελική εκτίμηση είναι πως θα είμαι μια χαρά».

Και περιέγραψε πως βίωσε όλο αυτό   «Το επεισόδιο συνέβη ξαφνικά. Ένιωθα καλά πριν το δελτίο ειδήσεων. Κατά τη διάρκειά του, όμως, άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα. Αρχικά έχασα την όρασή μου απ΄ το ένα μάτι. Στη συνέχεια το χέρι μου άρχισε να μουδιάζει. Κατάλαβα ότι αντιμετώπιζα σοβαρό πρόβλημα όταν δεν μπορούσα να εκφωνήσω τις λέξεις που ήταν μπροστά μου».

Σοκ : Παρουσιάστρια ειδήσεων έπαθε εγκεφαλικό ενώ ήταν στον αέρα

Δείτε επίσης : Να και μια ευχάριστη είδηση: Μωράκι που πάλευε με τον καρκίνο απο 4 μηνών τον νίκησε στα πρώτα του γενέθλια

Τέλος η παρουσιάστρια , ευχαρίστησε τους συναδέλφους καθώς αντέδρασαν γρήγορα και κατάλαβαν τι συνέβη  ,οπότε και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close