Ξαφνική επιδείνωση στην υγεία της 8χρονης που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα

Αναστάτωση στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα  σε πολίτες του Δήμου Κύμης Αλιβερίου ,αφού  απατεώνες  προσπαθούν να τους αποσπάσουν χρήματα  με δόλιο τρόπο λέγοντας πως είναι λογιστές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο evima.gr τους καλούν από αυτό το κινητό τηλέφωνο (6941648459), προσποιούμενοι λογιστικά γραφεία της περιοχής του Αλιβερίου, τους ζητούν λογαριασμό iban προκειμένου να τους επιστραφούν χρήματα από κάποια τιμολόγια.

«Μας κάλεσαν από αυτόν τον αριθμό (6941648459) και μας είπαν ότι τηλεφωνούν από το λογιστικό γραφειο που είμαστε πελάτες. Μας ζήτησαν έναν λογαριασμό iban λέγοντας ότι πρέπει να μας μας επιστραφούν χρήματα από κάποιο τιμολόγιο αναφέροντας μας και αριθμό τιμολογίου. Αμέσως καταλάβαμε ότι επρόκειτο για απατεώνες και ενημερώσαμε το λογιστή μας».

Δείτε επίσης : Επίδομα θέρμανσης ρεύματος : Ανεβαίνουν τα ποσά του επιδόματος θέρμανσης  Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Παραδείγματα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του evima.gr οι συγκεκριμένοι απατεώνες έχουν παρενοχλήσει αρκετούς πολίτες χρησιμοποιώντας γνωστά λογιστικά γραφεία της περιοχής του Αλιβερίου.

Προσοχή λοιπόν προς όλους! Όταν σας καλέσει αυτός ο αριθμός: 6941648459

Με πληροφορίες από το evima.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close