4 μηνών μωρό στο Αίγιο βγήκε θετικό σε ναρκωτικές ουσίες. Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας, όπου και διαπιστώθηκε η κατάσταση του
Μωρό 4 μηνών , στο Αίγιο βγήκε θετικό σε ναρκωτικές ουσίες. Αφού οι γονείς συνελήφθησαν, το μωρό μετέβη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας, όπου και βγήκε θετικό σε ναρκωτικές ουσίες, ύστερα από απαραίτητες εξετάσεις που του έγιναν
Μια δραματική ιστορία αποκάλυψε η σύλληψη ζευγαριού τοξικομανών στο Αίγιο, οι οποίοι κατηγορούνται και για εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Στην κατοχή τους βρέθηκε πάνω από 1,5 κιλό ηρωίνης αλλά και 5,5 γραμμάρια κοκαίνης.

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε νεκρό βρέφος μέσα σε κάδο απορριμμάτων
Το ζευγάρι συνελήφθη και μετά από έρευνα στο σπίτι τους, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα βρέφος 4 μηνών. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Εκεί διαπιστώθηκε πως το παιδί ήταν θετικό σε ναρκωτικές ουσίες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών και τν ηλικία των βρέφους, οι ναρκωτικές ουσίες πέρασαν στον οργανισμό του πιθανόν από το μητρικό γάλα.