Αστυνομία-Θεσσαλονίκη

ΣΟΚ: Γνωστός 27χρονος τράπερ κατηγορείτε απο 16χρονο kορίτσι για κακοποίηση στην Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός 27χρονος τράπερ συνελήφθη μετά από την καταγγελία της 16χρονης, η οποία τον κατήγγειλε αναφέροντας πως την κράτησε με το ζόρι στο αυτοκίνητό του με χρήση σωματικής βίας. Δείτε παρακάτω:

Αστυνομία-Θεσσαλονίκη

Δείτε ακόμη Πάτρα-Ραγδαίες εξελίξεις: Η Πισπιρίγκου καλείται άμεσα να καταθέσει ως ύποπτη για τις δολοφονίες Μαλένας και Ίριδας

Για βιασμό κατηγορεί μια 16χρονη κοπέλα στην Θεσσαλονίκη έναν 27χρονο τράπερ. Όπως καταγγέλλει το κορίτσι, την κράτησε με το ζόρι στο αυτοκινητό του.

Αστυνομία-Θεσσαλονίκη

Δείτε ακόμη Σοκ : Μωρό έπεσε από μπαλκόνι και προσγειώθηκε στην πλάτη περαστικού Βίντεο

Ο 27χρονος συνελήφθη μετά από την καταγγελία της 16χρονης, σύμφωνα με την οποία ο τράπερ με χρήση σωματικής βίας την κράτησε χωρίς τη θέλησή στο αυτοκίνητό του και την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη.

Στο παρελθόν τραγουδιστής είχε απασχολήσει τα μέσα και τον Ιανουάριο του 2021 όταν σε περίοδο αυστηρών περιορισμών κατά του κορωνοϊού εκείνος γύριζε βίντεο κλιπ σε δρόμους της Θεσσαλονίκης παρουσία πλήθος κόσμου.

Αστυνομία-Θεσσαλονίκη

Δείτε ακόμη Tραγωδία : 8χρονος σκότωσε βρέφος παίζοντας με πιστόλι Τραυμάτισε ακόμα ένα παιδί

Σύμφωνα με το mega μεταξύ άλλων, στο γύρισμα εντύπωση είχαν προκαλέσει και τα όπλα που είχε χρησιμοποιηθεί για τα οποία είχε παραδεχτεί πως ήταν ψεύτικα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close