Σοκαριστικά στοιχεία!Για πάνω από 20 χρόνια κακοποιούσε παιδιά ο 63χρονος παιδεραστής- Περισσότερα από 200 τα θύματά του

Προφυλακιστέος με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε ο 63χρονος παιδεραστής που κακοποιούσε ανήλικα αγόρια στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, περισσότερα από 200 ήταν θύματά του. Επί 20 χρόνια ο 63χρονος ασελγούσε σε παιδιά δίπλα στο δωμάτιο, όπου έμενε η κατάκοιτή γυναίκα του.

«Η γυναίκα μου κοιμόταν, δεν ξυπνούσε εύκολα. Έφερνα τα παιδιά και πηγαίναμε στο δωμάτιο μου. Κάναμε ησυχία, δεν την ενοχλούσαμε» φέρεται να είπε.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα: κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής και πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων με παθόντες ανήλικους από 12 έως 15 ετών με σκοπό την επιδίωξη οικονομικού οφέλους από αυτές, αποπλάνηση παιδιών με παθόντα ανήλικο κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και με ανήλικους που συμπλήρωσαν τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή: thecaller.gr
Close