Σοκαριστική καταγγελία : «Η κόρη μου βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου στα βόρεια προάστια»

Σοκ έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού απέναντι σε 7χρονη μαθήτρια, που σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της, βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της, στα βόρεια προάστια.

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας στην εκπομπή Live News, το περιστατικό αποκαλύφθηκε από την ίδια τη μαθήτρια της Α’ Δημοτικού, αφότου σχόλασε από το σχολείο.

Ο πατέρας ισχυρίζεται πως ούτε η διεύθυνση του σχολείου ούτε κάποιος εκπαιδευτικός τον ενημέρωσαν για το περιστατικό, αλλά ότι το έμαθε από την κόρη του.

Δείτε επίσης : Έφυγε από την ζωή η Δήμητρα Ακριτίδου

«Ήμουν στη εργασία, έλαβα ένα τηλέφωνο η μαμά να μεταβώ στο σχολείο γιατί βρέθηκε η κόρη μας στις τουαλέτες του δημοτικού σχολείου που βρίσκεται δεμένη και φιμωμένη με ταινία στο στόμα», αναφέρει ο πατέρας, επισημαίνοντας ότι όλα συνέβησαν δύο περίπου ώρες πριν το σχόλασμα.

Δείτε επίσης : Δολοφονία Βαρβάκειο : Ομολογία σοκ από τον σύντροφο της 60χρονης  «Τη σκότωσα, αλλά αυτή μου επιτέθηκε πρώτη»

Επιπλέον ο πατέρας τόνισε σύμφωνα με το nassosblog.gr πως θα ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να καταλάβει τι ακριβώς έγινε. Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε, πως το συγκεκριμένο περιστατικό το προκάλεσαν 2-3 παιδιά μεγαλύτερα από την κόρη του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close