Σοκαριστικό! Μητέρα βρήκε καρφί μέσα σε μήλο λίγο πριν το φάνε τα παιδιά της!

Κάτι πρέπει να τρέχει με τα φρούτα του εμπορίου στην Αυστραλία, αφού μετά τις φράουλες με βελόνες παίρνουν σειρά τα μήλα…
Συγκλονισμένη η Αυστραλία από τα περιστατικά που πλέον λαμβάνουν τεράστιες διαστάσεις! Πριν λίγες ώρες μία μαμά εντόπισε μέσα σε συσκευασία φρούτων ένα καρφί (!) μέσα σε μήλο κι ενώ ετοιμαζόταν να τα σερβίρει στα παιδιά της.

Η Hayley Bland, από το Murray, νοτιοανατολικά της Αδελαΐδας, προετοίμαζε το μεσημεριανό γεύμα για τα αγόρια της οικογένειας με τα συσκευασμένα μήλα που αγοράστηκαν από την Woolworths όταν αντίκρισε το επικίνδυνο εύρημα.

Σοκαριστικό! Μητέρα βρήκε καρφί μέσα σε μήλο λίγο πριν το φάνε τα παιδιά της!

“Έπιασα το δεύτερο μήλο. Ψηλάφισα κάτι σκληρό στα δάχτυλά μου και καθώς γύρισα το μήλο γύρω, παρατήρησα το καρφί”, λέει η κυρία Bland και συμπληρώνει: “Εύκολα θα μπορούσε κάποιος δαγκώνοντας το μήλο να καταπιεί και το καρφί”.

Δείτε ακόμα: Απίστευτα πράγματα που δεν γνωρίζαμε για διάφορα τρόφιμα!

Σε μια παρόμοια περίπτωση, μία μητέρα βρήκε επίσης μια βελόνα ραψίματος ενώ ξεφλούδιζε ένα μήλο στο Σίδνεϊ.

Οι φόβοι των αυστραλιανών Αρχών έχουν ενταθεί και καταστήματα αναγκάστηκαν να ανακαλέσουν πολλές μάρκες, ενώ οι καλλιεργητές πέταξαν τόνους φρούτων.

Ένας άνδρας στην Πολιτεία της Δυτικής Αυστραλίας και ένα κορίτσι στη Νότια Αυστραλία βρήκαν τις προηγούμενες ημέρες βελόνες στις φράουλες που σκόπευαν να φάνε. Σύμφωνα με το BBC, ένας άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αφού έφαγε μία φράουλα που περιείχε βελόνα.

Δείτε ακόμα: Προσοχή!Οι παιδίατροι προειδοποιούν: Χημικές ουσίες σε τρόφιμα και δοχεία φαγητού επικίνδυνες για τα παιδιά

Φονικά μήλα με καρφιά και φράουλες με βελόνες

Οι παραγωγοί και οι χονδρέμποροι αναγκάστηκαν να πετάξουν τόνους φρούτων που έμειναν απούλητα.

Ο Angelo Demasi της South Australian Produce Market δήλωσε ότι οι έμποροι λιανικής πώλησης είναι προσεκτικοί επειδή “στο τέλος της ημέρας, η ευημερία του καταναλωτή είναι πρωταρχικής σημασίας”.

Η SA Produce Market εγκαθιστά μηχανήματα ακτίνων Χ για να σαρώσει όλα τα φρούτα προτού διανεμηθούν σε καταστήματα, αλλά προειδοποιούν τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί.

Ο χονδρέμπορος Mario Grande δήλωσε ότι οι αγοραστές θα πρέπει να συνεχίσουν να καθαρίζουν τις φράουλες τους πριν τις φάει.

“Πλύνετε τα και κόψτε τη φράουλα, κόψτε την έτσι ώστε να κατανοήσετε πλήρως ότι δεν υπάρχει κανένα αντικείμενο στη φράουλα”, είπε.

πηγή: yahoo.com

Το διαβάσαμε στο: newsit

Close