Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την εγκατάλειψη βρεφών στο Περιστέρι! Η συγκλονιστική κίνηση της αστυνομικού

Μικρά και μεγάλα δράματα κρυμμένα στην καθημερινότητα. Συγκλονιστική υπόθεση εγκατάλειψης βρεφών αποκαλύφθηκε στο Περιστέρι. Ανήλικη μητέρα, εγκατέλειψε μαζί με τον νεαρό πατέρα, για ώρα κλειδωμένα, 4 μηνών δίδυμα βρέφη, μέσα στο διαμέρισμα τους.

 

Η συγκλονιστική υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν γείτονας του ζευγαριού άκουγε επί ώρες το γοερό κλάμα των παιδιών και τελικά ειδοποίησε την Αστυνομία, φοβούμενος για την υγεία των διδύμων.

Αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο, άκουσαν και οι ίδιοι το κλάμα των παιδιών και άμεσα ενημέρωσαν Εισαγγελέα, αλλά και το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Μέσα σε λίγη ώρα, στο σημείο έφθασαν τόσο ο Εισαγγελέας, όσο και κοινωνική λειτουργός από το “Χαμόγελο” και πλέον με άδεια του Εισαγγελικού λειτουργού, οι αστυνομικοί έσπασαν την κλειδωμένη πόρτα και μπήκαν στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, στην οδό Ευρώτα, στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με το κ. Βασίλη Κόκκαλη, τον άνθρωπο που ενημέρωσε την Αστυνομία για το δράμα, είπε χαρακτηριστικά για την εικόνα που αντίκρισαν μόλις μπήκαν στο σπίτι: “…η εικόνα που αντικρίσαμε ήταν πραγματικά ανατριχιαστική. Ένα διαμέρισμα κενό από έπιπλα, μόνο τα στοιχειώδη δηλαδή, και στην μέση του σαλονιού μια κούνια με δυο βρέφη μέσα, τα οποία είχαν πλάνταζαν στο κλάμα.”

Δείτε περισσότερα στο apithano,gr

Close