Η νικήτρια του GNTM παντρεύτηκε και δεν πήραμε χαμπάρι!

Ήταν το 2011 όταν το δεύτερο Next Top Model προβάλλονταν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μας καθήλωνε στον καναπέ μας. Ότι ακριβώς συμβαίνει και σήμερα δηλαδή, μόνο που τα δύο τελευταία χρόνια είναι κάπως πιο επιτυχημένο αποτελώντας την ένοχη απόλαυσή μας.

Δείτε επίσης Το γνωρίζατε; Η Νεφέλη από τους «Λατρεμένους μου Γείτονες» σάρωσε στο Next Top Model και δεν την κατάλαβε κανείς!

Πριν από 8 χρόνια μπορεί να μην γνώριζε τόση επιτυχία, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα κορίτσια που συμμετείχαν δεν ήταν όμορφα και εντυπωσιακά. Πρόσφατα σου θυμίσαμε που βρίσκεται και πως είναι σήμερα η νικήτρια του δεύτερου next top model, σήμερα η είδηση που διαβάζεις έχει ξαφνιάσει κι εμάς.

Η νικήτρια του GNTM παντρεύτηκε πριν από μερικές εβδομάδες και κανένας δεν κατάλαβε τίποτα. Ή τουλάχιστον αυτό μας έδωσε να καταλάβουμε από την φωτογραφία που έχει ανεβάσει στο Instagram account της. Η Σιντορέλα Τόλη, η 17χρονη τότε νικήτρια του reality μοντέλων δεν εγκατέλειψε ποτέ τον χώρο της μόδας, αντίθετα εκμεταλλεύτηκε την νίκη και την ευκαιρία που της δόθηκε, κι έκανε το όνειρό της πραγματικότητα.

Κάπου στις αρχές Σεπτεμβρίου μάλιστα από ότι καταλάβαμε ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον κούκλο αγαπημένο της, ενώ οι φωτογραφίες τους από το ταξίδι τους στην Τοσκάνη, είναι πραγματικά απίστευτες. Τα στοιχεία του καλού της δεν είναι γνωστά, όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε πως είναι κούκλος και αυτός.

Δείτε επίσης Εκείνη ξανθιά Θεά, εκείνος ώριμος με γκρίζα μαλλιά: Σοράγια και Ναντίτο ξανά μαζί 24 χρόνια μετά (εικόνα)

Η νικήτρια του GNTM παντρεύτηκε και δεν πήραμε χαμπάρι! Η νικήτρια του GNTM παντρεύτηκε και δεν πήραμε χαμπάρι! Η νικήτρια του GNTM παντρεύτηκε και δεν πήραμε χαμπάρι! Η νικήτρια του GNTM παντρεύτηκε και δεν πήραμε χαμπάρι! Η νικήτρια του GNTM παντρεύτηκε και δεν πήραμε χαμπάρι! Η νικήτρια του GNTM παντρεύτηκε και δεν πήραμε χαμπάρι!

Με πληροφορίες από queen.gr

Close