Στάθης Ψάλτης: Δείτε την κόρη και τις εγγονές του ηθοποιού

Μια δυσάρεστη είδηση κατέκλυσε το διαδίκτυο χθες, η οποία σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο άνθρωπος που χάρισε άφθονο γέλιο με τους ρόλους του σε όλους μας, «έφυγε» από τη ζωή. Ο Στάθης Ψάλτης, απεβίωσε μετά από «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας όπου νοσηλευόταν εδώ και περίπου ένα μήνα. Η σύζυγος του Χριστίνα και η κόρη του Μαρία Ψάλτη βιώνουν τις δυσκολότερες ώρες της ζωής τους.

Ο ηθοποιός απέκτησε την κόρη του όταν ήταν ζευγάρι με την Κάτια Κυβέλου. Μάλιστα σε συνέντευξη του, είχε αναφέρει για την Μαρία: «Η κόρη μου ποτέ δεν ασχολήθηκε με την ηθοποιία. Ασχολείται με το σχέδιο. Δεν ζήτησε ποτέ δημοσιότητα και δεν φοβήθηκε να βγει. Την είχα ελεύθερη αλλά το μεγάλωμα της κόρης μου ήταν πολύ αυστηρό. Της έλεγα ας πούμε στο σχολείο, στην πρώτη τάξη του δημοτικού “Κορίτσι μου αυτό μην το πάρεις, αν δεις ένα ωραίο μολύβι παιδί μου και σου αρέσει, μην το πάρεις, αυτό είναι κλεψιά, θα το πεις σε εμένα. Αν δεις κάποιον άλλο να παίρνει το μολύβι ενός φίλου σου, δεν θα το πεις, αυτό είναι ρουφιανιά! Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα ξέρεις»!

Είναι μια γυναίκα χαμηλών τόνων και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, την εντοπίσαμε μέσω Facebook. Έχει δύο κόρες με τις οποίες περνάει όλο της τον χρόνο.

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close