Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Χρήστος Δάντης

Ώρες αγωνίας για τον Χρήστο Δάντη που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Στο πλευρό του είναι συνέχεια η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο Χρήστος Δάντης ακύρωσε την εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη γιατί χρειάστηκε να  διακομιστεί στο νοσοκομείο, καθώς είχε ένα ατύχημα, χτυπώντας στα πλευρά του.

Την αποκάλυψη για το ατύχημα του Χρήστου Δάντη έκανε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η σύντροφός του Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Εκ μέρους του συντρόφου μου, Χρήστου Δάντη, ζητούμε συγγνώμη που αναβάλλεται η σημερινή του εμφάνιση λόγω ενός ατυχήματος καθώς βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του και όπως φαίνεται δε μπορεί να συνεχίσει μέχρι να αποφανθεί κάποιος ειδικός. Ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη».

Δείτε ακόμα: Μαίρη Παναγάκου: Στο νοσοκομείο λίγες ώρες πριν από την κηδεία του γιου της.

 

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Χρήστος Δάντης

Μετά, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να κρατά το χέρι του αγαπημένου της Χρήστου Δάντη και έγραψε, «Πιστεύω στη δύναμή σου. Όλα καλά θα πάνε. Είμαι δίπλα σου».

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Χρήστος Δάντης

Δείτε ακόμα: 13χρονη μαθήτρια κατήγγειλε ότι τη βίασαν τρεις άγνωστοι άνδρες

Ο Χρήστος Δάντης είναι ερωτευμένος με την Ασημίνα Χατζηανδρέου εδώ και λίγο καιρό, με τους δύο τους να μην κρύβουν τον έρωτα που έχει ο ένας προς τον άλλο.

 

 

Close