Στο νοσοκομείο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά από ατύχημα -Τι συνέβη και τι δήλωσε η ίδια

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε πάνω στη σκηνή στην παράσταση η «Παριζιάνα».

Η ίδια βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον θάνατο της ηθοποιού Έρρικας Μπρόγιερ. Αυτό συνέβαλε στην επιδείνωση της υγείας της με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

Η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Τη γλιτώσαμε με ένα ορό, ένα κολάρο και κατεψυγμένες μπάμιες σε διάφορα σημεία του σώματος! Η ετήσια μέρα υπερκόπωσης μ’ έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου την ώρα που έβγαινα από τη σκηνή και να πέσω απ’ τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες με τρελή φορά πάνω σ ένα τοίχο, με το κεφάλι! Όλα καλά, μη φοβάστε, είμαι ninja! Σασ ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, και πιο πολύ, τους συναδέλφους μου απ’ το θέατρο που έχασαν κάμποσα χρονάκια απ’ τη ζωή τους όταν με είδαν να πέφτω (συγγνώμη, σας αγαπώ). Πολλά ευχαριστώ στο Mexiterraneo Hospital για την άμεση βοήθεια, τη φροντίδα και την αγάπη…».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τη γλιτώσαμε με ένα ορό, ένα κολάρο και κατεψυγμένες μπάμιες σε διάφορα σημεία του σώματος! Η ετήσια μέρα υπερκόπωσης μ’ έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου την ώρα που έβγαινα από τη σκηνή και να πέσω απ’ τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες με τρελή φορά πάνω σ ένα τοίχο, με το κεφάλι! Όλα καλά, μη φοβαστε, είμαι ninja! Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, και πιο πολύ, τους συναδέλφους μου απ’ το θέατρο που έχασαν κάμποσα χρονάκια απ’ τη ζωή τους όταν με είδαν να πέφτω (συγγνώμη, σας αγαπώ). Πολλά ευχαριστώ στο Mediterraneo Hospital για την άμεση βοήθεια, τη φροντίδα και την αγάπη… ❤️ Ζητώ συγγνώμη από όσους ήρθαν να δουν την παράσταση χθες και αναγκάστηκαν να φύγουν λόγω του συμβάντος… Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθήκατε πολύ και να μας ξανάρθετε! #happynewyear #olalathos #leapoffaith #not #ninja #not

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

Close