Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. Συγκεκριμένα ο γνωστός δικηγόρος δήλωσε πως δίνει «άλλη μία μάχη» στη ζωή του.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μετά από μία «απρόοπτη επιδείνωση» της υγείας του. Όπως δήλωσε ο 71χρονος ποινικολόγος, δίνει «άλλη μία μάχη» στη ζωή του, την οποία «θα κερδίσει».

Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας

Δείτε ακόμη Φρικιαστικό: Παιδί βρέθηκε νεκρό μέσα σε πλυντήριο ρούχων

Ο Αλέξης Κούγια ανέφερε επίσης ότι πληροφορήθηκε σήμερα την πρόθεση του πρώην υπουργού Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, να καταθέσει εις βάρος του μήνυση και αγωγή για χθεσινή ανακοίνωση των συνεργατών του γραφείου του σχετικά με τη «μερική δικαίωση» των θυμάτων του τραγικού ναυαγίου – δυστυχήματος της Αίγινας.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κούγια:

Τις τελευταίες 15 ημέρες, μετά από μία απρόοπτη επιδείνωση της υγείας μου, νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, δίνοντας άλλη μία μάχη στη ζωή μου, την οποία και θα κερδίσω.

Σε αυτό το διάστημα που νοσηλεύομαι οι συνεργάτες του γραφείου μου, σε συνεργασία με τους εντολείς μας, προβαίνουν σε ανακοινώσεις – ενημερώσεις προς τα ΜΜΕ για τη δικαστική εξέλιξη σημαντικών υποθέσεων που απασχόλησαν και απασχολούν όλους τους Έλληνες και τις οποίες χειρίζεται το γραφείο.

Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας

Δείτε ακόμη Θεσσαλονίκη: Η σοκαριστική αποκάλυψη για την δολοφονία της 84χρονης

Σήμερα πληροφορήθηκα ότι ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας Δρίτσας θα καταθέσει εις βάρος μου μήνυση και αγωγή για χθεσινή ανακοίνωση των συνεργατών του γραφείου μου σχετικά με τη μερική δικαίωση των θυμάτων του τραγικού ναυαγίου – δυστυχήματος της Αίγινας.

Σήμερα, μετά από αυτήν την εξέλιξη, πληροφορήθηκα και το περιεχόμενο της ανακοινώσεως του γραφείου μου και έχω να δηλώσω προς τον κο Δρίτσα, ότι αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να δημοσιοποιήσω λόγω της καταστάσεως της υγείας μου το τι ακριβώς συνέβη με την τραγωδία της Αίγινας, αλλά να είναι βέβαιος ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Κούγιας

Δείτε ακόμη Τραγωδία: Νεκρός ο άνθρωπος που έπεσε στις γραμμές στα Άνω Πατήσια

Όταν θα μου το επιτρέψει η υγεία μου, σε ειδική συνέντευξη τύπου θα πληροφορηθεί με κάθε λεπτομέρεια ο ελληνικός λαός το τι συνέβη ακριβώς και εάν οι σημερινοί εξυβριστικοί χαρακτηρισμοί εις βάρος μου, τους οποίους με μεγάλη ευκολία χρησιμοποίησε στην ανακοίνωσή του είναι δικαιολογημένοι.

Δείτε ακόμη Έφυγε από την ζωή το γνωστό μοντέλο Χρήστος Κουτέλας

Το μόνο σίγουρο είναι ότι γι’ αυτούς τους χαρακτηρισμούς και θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω. Σύμφωνα με το dnews, όταν αναφέρεται σ’ εμένα και ειδικά για την υπόθεση της Αίγινας να φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος του.

Αθήνα, 29/7/2022

Με εκτίμηση και Σεβασμό

Αλέξης Κούγιας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close