Στο νοσοκομείο ο Κρατερός Κατσούλης! - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καραβάτου ζωντανά μέσα από την εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”, ο Κρατερός Κατσούλης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, για άγνωστους μέχρι στιγμή λόγους, σύμφωνα με το tlife.gr!

Μία δύσκολη μέρα είναι η σημερινή για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, αφού ο δεύτερος τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο νοσοκομείο. Το όμορφο ζευγάρι, ενώ ξεκίνησε κανονικά μαζί την ροή της εκπομπής του «Στην Φωλιά των ΚουΚου», στη συνέχεια ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποχώρησε από το στούντιο με κατεύθυνση το νοσοκομείο. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Κατερίνα στον αέρα της εκπομπής λέγοντας:

Δείτε επίσης Τι είναι αυτό που μισείς περισσότερο στο Καλοκαίρι, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

» Έχετε δει σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ότι ο Κρατερός δεν είναι εδώ μαζί μου σήμερα. Αυτό γίνεται γιατί του συνέβη κάτι απρόοπτο. Αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Έπρεπε όμως να σας ενημερώσω γι’ αυτή την εξέλιξη. Νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει, απλώς τώρα έχουμε όλοι και την αγωνία μας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια λίγο πριν υποδεχθεί τους σημερινούς καλεσμένους της εκπομπής.

Στο νοσοκομείο ο Κρατερός Κατσούλης! - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Δείτε επίσης Τι είναι αυτό που κάθε ζώδιο μισεί πραγματικά;

Ωστόσο, η ίδια απέφυγε να διευκρινίσει τι ακριβώς του έχει συμβεί. Εμείς να ευχηθούμε περαστικά!

Με πληροφορίες από .tlife.gr

Photo via Madata.GR

Close