Στον εισαγγελέα η παρουσιάστρια που μπουγέλωσε τον Χαρδαλιά

Στον εισαγγελέα πρόκειται να οδηγηθεί η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία πέταξε νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά.

Κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Χαρδαλιάς την ώρα που δειπνούσε σε εστιατόριο, μπουγελώθηκε από την παρουσιάστρια. Η ίδια τον πλησίασε με τη δικαιολογία να βγάλουν μαζί φωτογραφία, και στη συνέχεια του έριξε ένα ποτήρι με νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr αμέσως μετά το περιστατικό ο Νίκος Χαρδαλιάς κατέθεσε μήνυση και η παραγωγός πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με διάφορα περιστατικά, στα οποία η ίδια βιντεοσκοπεί τον εαυτό της ενώ επιτίθεται σε αστυνομικούς.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της έργω εξύβρισης και της απειλής.

Close